2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زایمان اولمو اونجا بودم برای دومی هم دارم اونجا میرم. آره خداییش دکتراش خوبن. رسیدگی شون هم خوبه.من سزارین شدم یه نفر اون شب داشت طبیعی زایمان میکرد خیلی باهاش خوب رفتار میکردن هی بهش روحیه میدادن خود دختره بعد زایمان خیلی ازشون راضی بود. حتما تو این چند سال بهتر هم شده بیمارستانش.

من زایمان اولمو اونجا بودم برای دومی هم دارم اونجا میرم. آره خداییش دکتراش خوبن. رسیدگی شون هم خوبه. ...

اخه من میترسم زایمان اولمم هست نمیدونم چجوریه شرایطم .با بیمه هستش یا ن 

من زایمان اولمو اونجا بودم برای دومی هم دارم اونجا میرم. آره خداییش دکتراش خوبن. رسیدگی شون هم خوبه. ...

میدونی کدوم دکترش خوبه یا ن .همینطوری برا زایمانت رفتی .من میگم برا ماه اخرم برم همون بیمارستانی ک میخام زایمان کنم تحت نظر ی دکتر باشم 

دکتر من سهیلا امینی مقدم.خیلی دکتر خوبیه. ولی تعریف بقیه شون هم میکنن. آره من بیمه تامین اجتماعی ام.منم زایمان قبلیم یه دفعه برای زایمان ماه آخر رفتم.آخه قبلش قرار بود نجمیه برم که بیمه تکمیلیمون تا زایمان مهلتش تموم شد بعد دیگه تمدید نکردن. بخاطر همین اومدم فیروزگر.که خداییش راضی بودم. زایمانت طبیعیه یا سز؟

ولی چون دیر رفتم یه کم بهم سخت گرفتن میگفتن باید زودتر میومدی.از الان بری بهتره.هفته چندی؟ 

من تازه هفته 28 رفتم .هنوز خیلی مونده ب زایمانم  ک بگن طبیعیه یا سزارین .بعدش من بیمه تکمیلی نیستم بیمه سلامتم .