2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من میگم چرا نمیشه

شانس ما ایرانیاس دیگ😂 البته یه راهی هست ک بتونی استوری بزاری اونم باید یه میلیون بدی تلگرامتو پرمیوم کنی ک بنظرم ارزششو ندارم گرونم هست😂

اگ شمارت مال ایرانه نمیتونی فقط خارجیا میتونن استوری بزارن ایران تحریمه

وا

مگه‌نباید تلگرام پرمیوم داشته باشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

وامگه‌نباید تلگرام پرمیوم داشته باشی

چرا

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

شانس ما ایرانیاس دیگ😂 البته یه راهی هست ک بتونی استوری بزاری اونم باید یه میلیون بدی تلگرامتو پرمیو ...

الان مگه‌میشه تحریم باشه فقط ایران خب چرا اینجور کردن تلگرام با ما مشکل داره مگه🤭

الان کشورای دیگه بدون پرمیوم میتونن بزارن؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

الان مگه‌میشه تحریم باشه فقط ایران خب چرا اینجور کردن تلگرام با ما مشکل داره مگه🤭الان کشورای دیگه ب ...

اره شماره های خارج از ایران حتی افغانستانم میتونن استوری بزارن

البته رایگان فقط روزی سه تا و پرمیوم بی نهایت 

الان مگه‌میشه تحریم باشه فقط ایران خب چرا اینجور کردن تلگرام با ما مشکل داره مگه🤭الان کشورای دیگه ب ...

تلگرامم سیاست داره 

ببشترین اکانتای تلگرام مال روسیه و ایرانیاس اوایل روسا هم نمیتونستن بزارن ولی دوماه بعد اوکی شد براشون ولی هنوز برای ایرانیا قفله چرا؟ چون تلگرام میخواد ایرانیا پول بدن پرمیوم بخرن پول در بیاره