2821
2789

حالم بد شد ازش متنفرم …ینی کسی بود که یه درصد فکرشم نمیکردم همه به جون این قسم میخوردن

نمیدونم به کی بگم چیکار کنم..نمیخوام کار اشتباهی ازم سر بزنه..به خودشم نمیتونم بگم..میگین چجوری فهمیدی؟ همش در حال پیام بازی و تلفن های یواشکی و صفحه چت دیدم که عکس خودشو فرستاده بود..قبلا گوشیش اینور اونور بود الان همش دستشه..یه روزم رفتیم دور بزنیم ..برگشتنی مارو پیاده کرد گفت برین یچیزی بخورین میرم فلان جا برمیگردم..با ما بود لباس خونه تنش بود دو ساعت بعد برگشت مانتو شلوار اینا تنش بود..و چند مورد دیگه

خودش رییسه..داداش ساده و احمق من جرات نداره بگه بالای چشت ابروعه مثل پروانه دورش میگرده یعنیی شما نمیدونین چقد خوبیش زبون زده کله طایفمونه..همش میگم این خیلی تابلوعه چرا نمیخواد باور کنه چرا خودشو به نفهمی میزنه.. 

هعییی

یه روز ناخواسته شنیدم داداشم به دخترش میگفت تو به مامانت میگفتی مشکوکه و اینا(دعواش میکرد میگفت این چه حرفیه زدی)حرفاش درسته بخداا

یه داداش کوچیک تر دارم عاقله..بنظرتون باهاش در میون بذارم؟دارم میترکم

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.

دلایلتون منطقی نیست بیشتر تهمت تا چیزی که واقعی باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این چیزایی که تعریف کردی درسته بنظر مشکوک میاد ولی دلایل محکمی نیست با کسی درمیون نذارید مسئله ی مهمیه و تهمت سنگینیه اگه اشتباه کرده باشین عواقب بدی داره برا خودتون و خانواده

بنظرم مکالمه پیامی دلیل نمیشه شاید رفیق اش هست شما خودت پیش نمیاد یا دوستت حرف بزنی یا مثلاً عکسی بف ...

قبلا مگه دوست نداشته؟

مگه من نمیشناسمش

وقتی من رفتم اومد بیرون از صفحه ولی من دیدم

ناشیه

از نظر من هیچ چیزی لذت بخش تر از یادگیری نیست.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز