2777
2789
عنوان

من میخوام زندگی کنم ولی کلا عصبیم

661 بازدید | 50 پست

امروز نامزدم زنگ زد ماشینت چی شد گفتم ۳ روزه تعمیرگاست گفت تعمیرگاه و از کجا گیر اووردی گفتم تو دیوار من که خواهر و برادر و داماد اینا ندارم که کسی بهم جایی و معرفی کنه گفت تو احمقی از رو دیوار پیدا میکنی گفتم تو وقتی اینجا بودی خودت ماشینمو نبردی حالا بهم میگی احمق ؟ بابامم بنده خدا سرطان داره نمیتونه جایی ببره با حال خرابش چند بار رفته بالا سر ماشینم نظرتون چیه ؟ بعد ناراحت شدم تلفن و روش قطع کردم پیام دادم بهش گفتم کاری برام نمیکنی از اون طرف بهم میگی احمق ؟ 

چند بار زنگ زد جواب ندادم حدودا ۴ ساعت از سردرد داشتم میترکیدم بعد پیام دادم بهش میگه کجا بودی چند ساعت و میگم خونه ،میگه راستش و بگو کجا بودی میگم دقیقا بگو منظرت چیه میگه تاحالا جوابمو ندادی گفتم زنگ زدی تلفن و روت قطع کردم و قهر کردم منطقی نیست جوابت و ندم میگه کجا بودی ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گفتم وقتی میگی کجا بودی یعنی علنااا داری بهم توهین میکنی منظورت اینه جایی رفتی ؟ میگه من اینو نگفتم میگم پس به نظر خودت کجا میتونم برم که جوابتو ندم ؟ علناا داری بهم توهین میکنی 

لطفا صادقانه و خواهرانه بگو

محترمانه بگم

با این زندگی کنی تو رو روزی هزار بار ببخشیدا به گوه خوردن میندازه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

بد دله ،وقتی میگی خونه بودم حالم بد بود دلیلی نداره دوباره بپرسه راسشو بگو کجا بودی 

آدم یه سوال رو یبار جواب میده....شکاک و بددهن هست ..می‌تونه بگه عزیزم به دیوار نمیشه اعتماد کرد زمونه بدی شده نگرانت میشم دیگه اینجوری نبر تعمیرگاه خدای نکرده بلایی سرت نیاد دختر تنهایی ،منم وقت نکردم ببرمش ماشینتو شرمنده ...نه اینکه بگه احمق

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)