2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بعدش پشیمون شدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ولی چرا به شما برخورد؟ این عزیزم تاپیک زدن و منم فقط نظرم رو گفتماول یاد بگیرید که چجوری صحبت ...

برای اینکه حرصم میگیره بخاطر آدمی که باهات سرد بوده ناراحتی ارزش نداره وقتی سرده یعنی نمیخوادت ضمنا طوری حرف نزدم 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
عزیزم شرایطت نمیدونم ولی من دختری بودم درسخون و باانگیزه یه اشتاه بزرگ کردم و زن کسی شدم ک هیچ جوره ...

بابت تجربه های انقدر سخت و بدت متاسفم عزیزم . خوب بچه داشتن بحثش جداس مسئولیت سنگینی که باید به اونها هم فکر کرد اما من بچه ندارم . بنظرم شما هم از هر راهی میتونی پول پس انداز کن بچه هات بزرگ تر که شدن جدا شو به صورت کلاس مجازی هم یه مهارت یاد بگیر بتونی یواشکی درامد زایی کنی. مردها دوست دارن زن رو از لحاظ مادی ضعیف نگه دارن که بهشون وابسته باشه

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
الان نزدیک دو ساله هر شب رویای جدایی میبینم چلی الان که موقعیت اش پیش اومده حس دلسوزی اومده سراغم اگ ...

اولویت خودتو قرار بده الویت خودتو قرار بده 

منم بخاطر دلسوزی صبر کردم الان پشیمونم بخدا 

ببین اونم برای تو دلش میسوزه 

ببین رفتارهای بد شوهرم ارثی هست قابل درمان نیست همشون خانوادگی دو قطبی و اظطراب شدید دارن که قرص میخ ...

وای، پس خوب نمیشه... پیرت می‌کنه این آدم...

اولش تحمل می‌کنی بعد می‌بینی خودت هم خدایی ناکرده کارت به درمان می‌کشه...

حتما پیش یک مشاور عالی برو... 

عزیزم شرایطت نمیدونم ولی من دختری بودم درسخون و باانگیزه یه اشتاه بزرگ کردم و زن کسی شدم ک هیچ جوره ...

یا خدا معتاده هنوز ؟

زگیل تناسلی ؟

😔😔 

اولویت خودتو قرار بده الویت خودتو قرار بده منم بخاطر دلسوزی صبر کردم الان پشیمونم بخدا ببین اونم برا ...

درست میگی ممنونم. دلم برای این بیشتر میسوزه که از لحاظ روانی مشکل داره شاید بعضی جاها دست خودش نباشه ولی بازم دوست ندارم پاش بمونم و بسازم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
وای، پس خوب نمیشه... پیرت می‌کنه این آدم...اولش تحمل می‌کنی بعد می‌بینی خودت هم خدایی ناکرده کارت به ...

باشه عزیزم ممنون 😔❤️

یکاری کن نیاد خونه حداقل اعصابت آرومه

صبح دندونم درد میکرد شب دخترم بیدارم کرد بدخواب شدم صبح ۷ونیم خواب بودم بچم داد زد مامان پاشو اونم گفت پاشودیگه تنبلی همش خوابی و یکم زرنگ باش وفلان گفتم دندونم ابسه کرده درد دارم شبم نخابیدم اصلا الان خوابم برد مگه تو و بچهات میزارید ارامش داشته باشم؟یادم نمیاد تا۸خوابیده باشم یا کاری توخونه باشه ک انجام ندم از بس بددهنه بعد زنا فامیلش تا۱۱ظهر خوابن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
😊😅

میفهمم حستو منم تو دوستی بهش وابستگی و عشق شدید داشتم و بدی هاش رو نادیده می‌گیرفتم. ولی الان ببین حال و روزمو؟!!! هیچوقت مثل من احساسی تصمیم نگیر بگو بعدا درست میشه سلامت روح و روان ارامشت حرمتت رو تو الویت بزار 

بابت تجربه های انقدر سخت و بدت متاسفم عزیزم . خوب بچه داشتن بحثش جداس مسئولیت سنگینی که باید به اونه ...

دقیقا کاری که این اشعال بامن کرد نزاشت مستقل شم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اصلا وضعیت مادی اینها برام مهم نیست چون سرکار میرم تنها چیزی که باعث میشه دودل شم اینکه دوستش دارم و ...

قهر طولانی کن جدانشو..‌من جداشدم درسته نمیشع گفت پشیمون نبودم بعذ یکی دوسال پشیمون شدم.بهرحال خوبی‌های خودش رو داشت ک شاید مردای دیگه نداشتن ولی بدی ک داشت یدونه بسیار بزرگ‌‌..خیلی فکر کردم مبدونستم نمیتونم برکردم،ازدواح مجدد کردم

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...