2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بعدش پشیمون شدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرض ادب و احتراممشاوره خواستید در خدمتم.🍃🙏

سلام من دو سال پیش شوهرم زد انگشتمو شکوند جوری که زیر و رو شد عملش کردم الان کج و خشکه 

نامه پزشکی قانونیم گرفتم و شکایتش کردم و محکوم به پرداخت دیه شد

میتونم یک طرفه طلاق بگیرم با حق و حقوق؟ یا نمیشه؟ 

عزیزم شرایطت نمیدونم ولی من دختری بودم درسخون و باانگیزه یه اشتاه بزرگ کردم و زن کسی شدم ک هیچ جوره باهم تفاهم نداریم وقتی دیدم اشتباه کردم خواستم جدابشم ولی پدرم حمایتم نکرد بدجوری زد تو ذوقم گفت همه مردا مشکلی دارن زن باید بسازه و وسط حرفم گفت توگه میخوری اسم طلاق بیاری تمااام، کلا سرد شدم و برگشتم خونم دوتابچه اوردم الانم ک خونه اتش بسه بخاطر اینه ک شوهرم اغلب خونه نیست و من همش کوتاه میام تو زندگی بعدعروسی فهمیدم معتاده زگیل تناسلی داشت غرمیزد سر هیچ و پوچ تا گریه میکردم داد میزد خفه چیزی ب اسم عشق یا نازکشیدن و محبت بلدنیست همیشه خودم کوتاه اومدم فقط بخاطر بچهام نه میزاره درسمو ادامه بدم نه میزاره برم سرکار مدام طلبکاره خلاصه نشستم سبک سنگین کردم دیدم اینجا حداقل بچهام مریص شن میبرمشون دکتر ولی خونه پدرم نه پول هست نه ارامش خلاصه موندم سر زندگیم فعلا اعتیادشو ترک کرده ۳ماهه و زگیل هاشم سوزونده و مدتیه خونه کم میاد

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اگ بغیر از عشق خدا عشق دیگه ای رو قبول نداشته باشی خدا به بهترین نحو کمکت میکنهمن تنهام.هیچکسو ندارم ...

کاش منم انقدر قوی شم 

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
ممنونم عزیزم همچنین فقط یه توصیه خواهرانه همیشه ببین که راهی نمونده واقعا ؟ اصلا درست شدنی نیست؟ من ...

الان نزدیک دو ساله هر شب رویای جدایی میبینم چلی الان که موقعیت اش پیش اومده حس دلسوزی اومده سراغم اگه بمونم فقط بخاطر اونه نه خودم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
دلیل نداره چون شما پشیمون شدی ایشونم بشه . بعدم الان اولشه پشیمونی یکم بگذره بخودت میگی کاش زودتر جد ...

ببخشید ولی چرا به شما برخورد؟ 

این عزیزم تاپیک زدن و منم فقط نظرم رو گفتم

اول یاد بگیرید که چجوری صحبت کنید بعد نظر بدین

با روانشناس حرف بزن شاید مشکل زندگیت چاره داشته باشه اگر هم جدا شدی باز با روانشناس پیش برو که کمتر ...

چند بار با روانشناس هایی حرف زدم که اصلا خبره نبودن بدتر باعث حال بدم شدن باید روانشناس خوب پیدا کنم

اگر خواستی تاپیک در مورد طلاق دختر داییم هست بخون دقیقا در مورد همچین چیزی که پرسیدی هست

ممنون حتما میخونم

شما مشاور خانواده هم هستین؟؟؟

سلام

وکیل و مشاوره حقوقی.

جهت مشاور خانواده مدرک تخصصی ندارم، تحربه و ..دارم.

🍃🙏 ممنون از توجهتون.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
آخه بستگی داره اختلاف تون سر چه چیزایی باشه. بعضی ها پشیمون میشنولی بعضی دیگه نجات پیدا می کنند.

ببین رفتارهای بد شوهرم ارثی هست قابل درمان نیست همشون خانوادگی دو قطبی و اظطراب شدید دارن که قرص میخورن 

سلام من دو سال پیش شوهرم زد انگشتمو شکوند جوری که زیر و رو شد عملش کردم الان کج و خشکه نامه پزشکی قا ...

سلام و عرض ادب

جهت مشاوره ی تخصصی پیام دهید. باتشکر.

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞