2777
2789
عنوان

اونایی که جدا شدین بعدش پشیمون شدین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 74 پست
چقدر خوب خوشحالم برات منم کاملا احساس اسارت و حقارت میکنم ولی نمیدونم چرا الان مثل خرها هی میگم گناه ...

اره بدترین چیز همون حس حقارته من نمیگم جدا شو چون گناه بزرگیه اما اگه واقعا میبینی به بن بست رسیدی از هیچی نترس 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
ببین اگ بچه نداری جداشو..بخدا بچه بیاری تا ابد پشیمون میشی و باید پاش بسوزی و بسازی.خدا به ادم زندگی ...

چقدر شما خوبی مرسی از راهنمایی های قشنگت من تو دنیای واقعی هیچکس ندارم راهنمایی ام کنه و باهاش حرف بزنم حرفای شما بهم کمک کرد

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بچه داری برگرد من بابچه طلاق گرفتم نابودشدم بماند ک بخاطر بچه هیچکس حاضرنشد باهام ازدواج کنه

ندارم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
آره خب. بدیش اینه که اینا دیگه غیر قابل تغییرن و نمیشه کاریشون کرد

درسته

اره بدترین چیز همون حس حقارته من نمیگم جدا شو چون گناه بزرگیه اما اگه واقعا میبینی به بن بست رسیدی ا ...

اره درست میگی و اینکه ادم کسی نیست تو خانوادش قوی باشه راهنمایی و کمکش کنه خیلی بده. امیدوارم شما هم بهترین ها برات اتفاق بیفته

پشیمون میشی. من با پارتنرم که باهام سرد و بداخلاق بود کات کردم و الان یه هفته ست که از هم بی خبریم ا ...

دلیل نداره چون شما پشیمون شدی ایشونم بشه . بعدم الان اولشه پشیمونی یکم بگذره بخودت میگی کاش زودتر جدا شده بودم آدم سردو بداخلاق به چه درد میخوره ؟

چقدر شما خوبی مرسی از راهنمایی های قشنگت من تو دنیای واقعی هیچکس ندارم راهنمایی ام کنه و باهاش حرف ب ...

اگ بغیر از عشق خدا عشق دیگه ای رو قبول نداشته باشی خدا به بهترین نحو کمکت میکنه

من تنهام.هیچکسو ندارم که دو دقیقه باهاش درد و دل کنم.همین الان بخاطر خواهر نداشتنم گریه میکنم.ولی یاد گرفتم عاشق خودم باشم ...عاشق خدا..

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️
اره درست میگی و اینکه ادم کسی نیست تو خانوادش قوی باشه راهنمایی و کمکش کنه خیلی بده. امیدوارم شما هم ...

ممنونم عزیزم همچنین فقط یه توصیه خواهرانه همیشه ببین که راهی نمونده واقعا ؟ اصلا درست شدنی نیست؟ من واقعا راهی برام نمونده بود ک جدا شدم شما شرایط خودتو بسنج اگه دیدی که جدایی بهتره دیگه درنگ نکن وقت تلف نکن 

با اجازه اسی 

https://rubika.ir/rooomhmapqosyeeemn

لطفا عضو شو و با حمایتت و انرژی پر گرمت خوشحالم کن✨

کاربری دست دو نفر به سن ها توجه نکنید دختر عمه بنده ۱۸ سالشه و خودم ۲۳ سالمههه هر جا میره میگه ۱۸ سالمه بدونید اون من نیستم✨️
اصلا وضعیت مادی اینها برام مهم نیست چون سرکار میرم تنها چیزی که باعث میشه دودل شم اینکه دوستش دارم و ...

بچه نداری؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
قبل ازدواج اینطوره بعد ازدواج اگه طرف بد باشه تو ۲۴ ساعت شبانه روزت پاش میره عمرت میره تصمیمات مهم ز ...

با روانشناس حرف بزن شاید مشکل زندگیت چاره داشته باشه اگر هم جدا شدی باز با روانشناس پیش برو که کمتر آسیب ببینی

رفتارتو تغییر بده

دیگه ناز نکش

ولی محبت کن

و براش یادداشت بذار بیشتر

مثلا یه کار کوچیک نیکنه بنویس خیلی خوشحالم‌کردی بابت فلان‌کار

کم کم ببین میتونی رابطتونو بهتر کنی؟

ادما چندین رو دارن

ما انتخاب می کنیم با کدوم روشون با ما باشن

پشیمون میشی. من با پارتنرم که باهام سرد و بداخلاق بود کات کردم و الان یه هفته ست که از هم بی خبریم ا ...

اولشه

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ندارم

پس جدا شو... اعصاب و روانت را واسه یه آدم که ارزشش را نداره داغون نکن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹