2777
2789

من الان اومدم خونه مامانم اینها دعوا و قهر شدید کردیم هزار بار به جدایی فکر کردم چون هیچوقت از ته دل خوشحال نبودم تو زندگیمون. فکر میکنم الان موقع اشه که دیگه جدی اقدام کنم ولی هزار تا ترس افتاده به جونم میترسم بعدا پشیمون شم با اینکه زندگی باهاش خیلی سخته همه جوونی و سلامتی ام پاش تلف میشه ولی دوسش دارم میترسم بعد طلاق دلتنگی باعث پشیمونی بشه اونهایی که تجربه کردن از حس بعدش بگین اگه میتونید راهنمایی ام کنید خیلی حالم بده 😔

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

چی بگم..اگ فکر میکنی جوونیت پای زندگی با اون ادم میره جداشو..بزو درس بخون و موفق شو و بهترین خودت باش.اینو یادت باشه که فقط عاشق خودت باشی.ببین چی خوشحالت میکنه.ببین چی برای خودت میخوای..به خودت فکر کن..هیچ کسی جز خودت نمیتونه ارومت کنه

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تصمیم جدی بگیر ببین بعدش تو خونه بابات وضعت چجوره

اصلا وضعیت مادی اینها برام مهم نیست چون سرکار میرم تنها چیزی که باعث میشه دودل شم اینکه دوستش دارم ولی غیرقابل تغییره اخلاقاش موندم تو دو راهی عقل و احساس

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
اصلا وضعیت مادی اینها برام مهم نیست چون سرکار میرم تنها چیزی که باعث میشه دودل شم اینکه دوستش دارم و ...

منم یه داغونم با مرد ک قهر میکنه ادا میاد و یه مشکل بزرگ داره ولی خونه پدر جایی ندارم برا برگشت

چی بگم..اگ فکر میکنی جوونیت پای زندگی با اون ادم میره جداشو..بزو درس بخون و موفق شو و بهترین خودت با ...

ممنون از حرفای قشنگت 😔 چیزی که باعث میشه به برگشتن فکر کنم دلتنگی و دلسوزی برای اونه ولی اشتباهه ادم باید اول خودشو تو اولویت بزاره

پشیمون میشی. من با پارتنرم که باهام سرد و بداخلاق بود کات کردم و الان یه هفته ست که از هم بی خبریم ا ...

قبل ازدواج اینطوره بعد ازدواج اگه طرف بد باشه تو ۲۴ ساعت شبانه روزت پاش میره عمرت میره تصمیمات مهم زندگیت میره 

عرض ادب و احترام

مشاوره خواستید در خدمتم.🍃🙏

جهت مشاوره ی حقوقی، دعاوی خانواده، مهریه، طلاق توافقی، نفقه، وکالت در طلاق و انواع قراردادها، حقوق کیفری، توهین، تهدید، قذف، افترا، مزاحمت و.......پیام دهید.                                                                                                     کانال تازه تاسیس وکیل یار در تلگرام vakil_yarhs@                                 حمایت می کنید؟💞
ممنون از حرفای قشنگت 😔 چیزی که باعث میشه به برگشتن فکر کنم دلتنگی و دلسوزی برای اونه ولی اشتباهه اد ...

ببین اگ بچه نداری جداشو..بخدا بچه بیاری تا ابد پشیمون میشی و باید پاش بسوزی و بسازی.

خدا به ادم زندگی داده استفاده کن.بشین یه دفتر بیار جلوت و ببین چی حالتو خوب میکنه و از این دنیا و خدا چی میخوای

و چی حالتو بد میکنه و هر چیییییی باشه حتی عشقت حذفش کن

چیزایی که میخوای هدفت بذار

مهریه بگیر برو دست به یه کاری بزن.موفق شو .بجنگ تلاش کن.خدا همیشه هست.نکنه نا امید بشی

کاربر گرامی لطفا پستامو لایک نکن🤗تیکر تولد خودمه☘️

اگ بچه داری برگرد 

من بابچه طلاق گرفتم نابودشدم بماند ک بخاطر بچه هیچکس حاضرنشد باهام ازدواج کنه

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
منم یه داغونم با مرد ک قهر میکنه ادا میاد و یه مشکل بزرگ داره ولی خونه پدر جایی ندارم برا برگشت

شوهر منم اهل قهر و ناز کردن تموم زندگیمون اون داشت ناز میکرد مثل زنای خاله زنک از چیزای ریز و درشت خانوادم ایراد میگرفت منم داشتم ناز می‌کشیدم و هر چی تو خانوادش میدیدم یا سرم میومد اهمیت نمیدادم میگفتم مهم نیست کاملا نقش زن و مرد تومون برعکس شده

قبل ازدواج اینطوره بعد ازدواج اگه طرف بد باشه تو ۲۴ ساعت شبانه روزت پاش میره عمرت میره تصمیمات مهم ز ...

آره خب. بدیش اینه که اینا دیگه غیر قابل تغییرن و نمیشه کاریشون کرد

نوچ خیلیم خوشحالم پشیمونم چرا زودتر جدا نشدم با اینکه خونه خودمون هم سخت میگذره ولی بهتر ک جدا شدم ا ...

چقدر خوب خوشحالم برات منم کاملا احساس اسارت و حقارت میکنم ولی نمیدونم چرا الان مثل خرها هی میگم گناه داره