2777
2789

قسمت. نبوده. خودتو ناراحت نکن

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

الان این احساسو داری چون هیچی بینتون نیست وقتی میرفتی جلو هر کدومتون باتوجه به فرهنگتون پیش می‌رفتین مطمئن باش همه چی این طور که به نظرت هست پیش نمی رفت ممکن بود اهانت کنه شما خیلی چیزا از فرهنگشون باب میلت نباشه حرف و سخن پیش بیاد اون وقت می فهمیدی که همه چیز این طور که الان می بینی عاشقانه نیست شایدم ازش متنفر میشدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا این مرحله جلو رفته بوده اونوقت باهم درمورد فرهنگ و اعتقاد صحبت نکرده بودین؟

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن 

منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم 

و مثل بابام چاک دهنمو وانکردم تعریف کنم که پدربزرگم مجاهد بوده اعدامش کردن عموم زندانه مشروب میخوریم قلیون میکشیم مهمونیامون قاطیه من اینارو نگفتم بهشون بابام خراب کرد کارو

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

به نظر منطق بوده و بعدها ممکن بود مشکل پیش بیاد.

یه سوال دارم از نظر عقیدتی شما راحت و مثلا روشنفکری هستید یا اینکه مثل افراد بی اهمیت به مذهب نه اعتقاد دارن و نه بی اعتقاد؟

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  
24 سال که سنی نیست که ناراحتی تا الان خواستگار نداشتی سن درست ازدواج تازه از ۲۴ ۲۵ شروع میشه.ولی این ...

مامانم که دید مذهبی ان کلا راضی نبود بابامم میگفت باید همین الان بدونن ما چه جوری ایم نه بعد عقد

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 
این خیلی پسر خوبی بود همه معیارامو داشت 😭😭😭

فدای سرت شوهرمنم تو اشنایی انقد خوب و دوست داشتنی بود رو ابرا بودم بعدا هم ضرب شصتشو خوردم هم فحشای رنکارنگشو😐. تو اشنایی ممکنه همه شیفته بشن جدی نگیر بگذر اگه خدا میخواست اونو بهت میداد صلاح ندونسته

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

ای بابا غصه نخور اگه پسره مذهبی نباشه شاید خانوادش رو متقاعد کنه کاش با پدرت از قبل صحبت میکردی که این چیزا رو نگه

پسره مذهبی نبود خودش خانوادش مقید بودن منم جلوی اونا رعایت کردم یه ذره پوشیده تر بودم و مثل بابام چا ...

اوه اوه پس خیلی تفاوت داشتین بابات عاقل بوده که این تفاوتو دیده شما اگه خودت به اندازه ی اونا مقید نبودی خیلی اذیت میشدی حتی خانواده هاتون به مشکل میخوردن