2777
2789

اون از تو خوشش نیومده.  پیچوندنت. 

پسره اگر میخواستت واااقعا،   اصلا براش تفاوت فرهنگی و مذهبی مهم نبووود. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اون از تو خوشش نیومده. پیچوندنت. پسره اگر میخواستت واااقعا، اصلا براش تفاوت فرهنگی و مذهبی مهم نب ...

تا قبل سخنرانی بابام همه چی ادکی بود حتی برنامه ریزی مالی واسه آیندمونم کرده بودیم همه ی حرفامونو باهم تموم کرده بودیم اگه خوشش نیومده بود انقدر ادامه میداد ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی خدا چیزی رو برات بخواد هیچ چیز و هیچ کس نمی تونه مانع باشه.

برای هر دختر یا پسری این چیزا پیش میاد خودتو ناراحت نکن . به امید خدا به زودی یه بخت خوب نصیبت میشه

این نیز بگذرد .....
تا قبل سخنرانی بابام همه چی ادکی بود حتی برنامه ریزی مالی واسه آیندمونم کرده بودیم همه ی حرفامونو با ...

آره شاید توی رودرواسی گیر کرده بود. شاید هم توی اخرین ملاقاتتون ی چیزایی دید ازت خوشش نیومد چ میدونم مثلا از قیافت یا هیکلت خوشش نیومد یا طرز صحبت و رفتار.  

خلاصه میخوام اینو بگم اگر پسر کسیو بخواد محاله خانوادش بتونن جلو دارش شن.  خصوصا که چن مرحله هم جلو رفته بودید. 

البته که سخنرانی باباتم بی تاثیر نبوده. .  اما خب دوس داشتنش انقد کم بوده که بخاطر همچین چیزی پیچوندنت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اگه واقعا اونا مذهبی بودنو شما با اونا فرق داشتید 

بنطرم بابات کار خوبی کرده 

چون من خیلی ازین لحاظا ضربه خوردم 

چون خانواده شوهرم یه عقایدی داشتن که واقعا برام غیر قابل تحمل بود الان خیلی شوهرم فرق کرده بهتر شده ولی من خیلی زجر کشیدم 

مثلا میگفتن عروس تنها نره بیرون با دوستاش جایی نره موهاتو بزن بالا آرایش نکن بعضی جاها چادر بپوش .دوستاش نیان خونش مانتو بلند استین بلند لباس تیره 

الان دیگه گذشت و دیگه اونجوری نیس ولی خیلی زجر اور بود و خیلی افسردم کردن 

پدربزرگت جنایتکار نبوده که پدرت بخواد مخفی کنه. اتفاقا واقعا پدرت با اون سختی خانواده شو از آب و گل دراورده و خودشم خانواده تشکیل داده باعث افتخاره. عموتم هر چی بوده به اون خانواده ربطی نداره. این خانواده بعدا خونتو تو شیشه میکردن. الان ناراحتی متوجه نمیشی.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

کامل میتونم درکت کنم   

پدر منم سر خواستگارام خرابکاری میکرد ...

ولی من از این جای زندگی که کلی سال بعد سن شما هست بهت میگم که قسمتت نبوده و این که اون نفری که تقدیرت باشه به موقعش میاد و هر چه پیش بیاد پا پس نمیکشه...

تنها کارایی که ازت برمیاد حفظ نجابت و آراسته بودن و از همه مهمتر دعا و توکل و توسل هست برای آیندت

خانواده من مدهبی نیستن اصلا خودمم نیستم سابقه اعتیاد و خلافم عموهام دارن و ادم حسابی نیستن ولی من خو ...

عزیزم تفاوت ها رو باید با چشم باز دید

اول اینکه پسر اگه واقعا موافق باشه نظره خانوادشو برمیگردونه

اونقدر که شما راغب بودی پسر احتمالا نبوده

ما تو فامیلمون یه دختر بود با یه پسر دقیقا مثله همین اقا که میگین دوست بودن 

خانواده ی فوق العاده مذهبی ولی خب پسر خوبی بود شرایطشم عالی بود

خوده دختره شرایطش تقریبا مثله شما بود ولی فقط در حده اعتقاد به حجاب و اینا 

خوده دخترو پسر با وجوده مخالفته خانواده ها اصرار که میخوان با هم ازدواج کنن 

به ۶ماه نکشید که اصرار که میخوان از هم جدا شن 

خانواده پسره به خاطره ابروشون هرکاری میکردن که اینا طلاق نگیرن 

ولی خوده دخترو پسر اصرار به طلاق داشتن

هرچقدر هم بگی پسره مثله خانوادش مذهبی نیست بازم تو اون خانواده بزرگ شده و چارچوبایی داره که قطعا با خانواده شما همخونی نداره و بعدا دچار مشکلاته بزرگی میشدین

خانواده من مدهبی نیستن اصلا خودمم نیستم سابقه اعتیاد و خلافم عموهام دارن و ادم حسابی نیستن ولی من خو ...

عزیزم تفاوت ها رو باید با چشم باز دید

اول اینکه پسر اگه واقعا موافق باشه نظره خانوادشو برمیگردونه

اونقدر که شما راغب بودی پسر احتمالا نبوده

ما تو فامیلمون یه دختر بود با یه پسر دقیقا مثله همین اقا که میگین دوست بودن 

خانواده ی فوق العاده مذهبی ولی خب پسر خوبی بود شرایطشم عالی بود

خوده دختره شرایطش تقریبا مثله شما بود ولی فقط در حده اعتقاد به حجاب و اینا 

خوده دخترو پسر با وجوده مخالفته خانواده ها اصرار که میخوان با هم ازدواج کنن 

به ۶ماه نکشید که اصرار که میخوان از هم جدا شن 

خانواده پسره به خاطره ابروشون هرکاری میکردن که اینا طلاق نگیرن 

ولی خوده دخترو پسر اصرار به طلاق داشتن

هرچقدر هم بگی پسره مثله خانوادش مذهبی نیست بازم تو اون خانواده بزرگ شده و چارچوبایی داره که قطعا با خانواده شما همخونی نداره و بعدا دچار مشکلاته بزرگی میشدین

خدایا به همه جوونا رحم کن نخصوصا اونایی که میخوان پاک بمونن خدایا یه نظری کن🙏

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812