2777
2789
عنوان

صدا هایی که تو خونه میشنویم

227 بازدید | 12 پست

خانما چند وقته صدای خودمون می‌شنویم.مثلا شوهرم و بچه ها تو اتاق بودن من تو حال بعد پسرم اومد گفت مامان چرا جیغ زدی.گفتم اشتباه شنیدی من چیزی نگفتم.بعد شوهرم گفت خودش هم شنیده.گذشت امروز عصر تو اتاق بودیم من و پسر کوچیکه ام که۷سالشه.یه دفعه صدای جیغ پسر بزرگه امو از حیاط شنیدم دویدم بیرون.پسر کوچیکه ام هم گفت شنیده دیدیم اصلا خونه نیست رفته خونه عموش.تا حالا براتون پیش اومده اینجور صداهایی رو بشنوین.

توی خونتون باید نماز خونده بشه، قرآن خونده بشه 

روی اپن آشپزخانه یا روی میزی چیزی سیر بزارید، توی خونه سرکه اسپری کنید، هیچ وقت توی خونه عود روشن نکنید عود اجنه رو جذب میکنه، توی خونه بوی زعفران بپیچه عالیه مثلا یکم شله زرد درست کن بوی گلاب و زعفران بپیچه اما مهمترینش اینه که شما نماز اول وقت بخونید و قرآن

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی خونتون باید نماز خونده بشه، قرآن خونده بشه روی اپن آشپزخانه یا روی میزی چیزی سیر بزارید، توی خون ...

یه مدت رقیه شرعیه میزارم تو خونه. نکنه بخاطر اینه.!    

یه مدت رقیه شرعیه میزارم تو خونه. نکنه بخاطر اینه.!

ببین عزیزم فقط قران و مفاتیح همین 

کلی سوره های عالی تو قران هست 

کلی دعاهای معتبر توی مفاتیح هست 

دیگه هرچی از اینستا و اینور اونور دانلود میکنی اشتباهه 

بله رقیه شرعیه اصلا خوب نیست دیگه نذار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
واقعا؟؟چون همش آیه های قرآن

عزیزم شما آیه های قرآن رو حفظ نیستی که بدونی داره درست میخونه یا نه، خیلی از دعانویسا مثلا آیه های قرآن رو برعکس مینویسن، یا در جهت بدی استفاده میکنن، شما وقتی اصل قرآن رو داری کاری به چیز دیگه نداشته باش

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️