2777
2789

این سوتی من نیست ماله دوستمه

یبار تعریف میکرد تو خونشون پری شدم و نوار پیدا نکردم خابیدم دیدم صبح کل تشک خون شده و ب شلوارک شوهرمن مالیده

سوتی منم اینه یبار تو نامزدی گردن شوهرمو... بعدش جاش زیاد مونده بود کل فامیلاشون دیده بودن یبار توجمع گردن خاهر شوهرمم جاش بود مادر شوهرم گفت عروسم از دومادم وحشی تره

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین همزمان چندتا حس تعجب جالبیت چهارچشمی 😁اومد سراغم بااین خاطره ات .... چطور خوابش برده اون ؟؟؟ یعنی بدون نوار و بااینه پریوده خوابش برده؟؟؟مگه داریم همچین چیزی ... یعنی دیگه از پس یه نوار خریدن بر نیومد؟ فک کن ب سلوارک طرفم مالیده شده شوهرش یهو پاشده وااااای خووووون زنمو کشتن 😁😂😂

ببین همزمان چندتا حس تعجب جالبیت چهارچشمی 😁اومد سراغم بااین خاطره ات .... چطور خوابش برده اون ؟؟؟ ی ...

اره ماهم همین حرفارو بهش زده بودیم حالا تشک برداشته بود گراشته بود زیر بقیه تشکا انگار مادر شوهرش پیدا نمیکرد اونو ناقص العقلی بوذ برا خودش

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
اووه...وحشیه کی بودی تو؟؟!!😂😂😂😂

من هنوز یک هفته نشده بود عقد کرده بودم که پسر خواهر شوهرم به دنیا اومد.من هم برای اولین بار بود توی جمع خانواده ی شوهرم میرفتم.خلاصه همه خونه ی خواهر شوهر بودیم که تازه از بیمارستان اومده بود و نوزادشو برده بودن حمام.وقتی از حمام آوردنش مادر شوهرم گفت زحمت میکشی با سشوار نافش رو خشک کنی.منم با کلی عشوه سشوار رو گرفتم دستم و شوهرم هم عشقولانه نگام میکرد که یکدفعه دیدم انگار داره بهم آب میپاشه؟؟!!!!از توی سشوار آب میاد بیرون؟؟؟!!!!گفتم وای خیس شدم.نگو نوزادشون داشت سربالا جیش میکرد.منم پسر ندیده.نمیدونستم پسرا سربالا جیش میکنن.خلاصه کلی ضایع شدم

اره ماهم همین حرفارو بهش زده بودیم حالا تشک برداشته بود گراشته بود زیر بقیه تشکا انگار مادر شوهرش پی ...

😐 زمینی بوده دوستت؟ بقیه تشکام ک نجس میشه ...! البته دیگه تنها چاره اش بوده اگر میبرد بشوره میگفتن مگه چی شده ؟!!! بالاخره میفهمیدن ولی بعدها اگر مادرشوهرش میفهمید خودش میشست دیگه

دوستم اصالتا مریخی بودش

یبارهم دختر عموم تعریف میکرد ک با پدر شوهرم و برادر شوهرام جمع بودیم مادر شوهرم برگشت گفت نمیدونم کدوم عروس ها یا دخترا پری بوده همش ب تشک خورده دختر عمو میگفت اون نوقع جاریم پری بود حالا قیافه های 

خاهر شوهرام

پدر شوهر

من

شوهرم

برادر شوهر

جاریم