2777
2789

دیشب یه خوابی دیدم اصلا هرچی فکر میکنم محتواش یادم نمیاد که اصلا قضیه چی بود

فقط یه قسمتش یادمه که یه پسره اومد جلو و مثلا ازم خوشش اومده بود منم خوشم اومد اولش یکم چس کلاس گذاشتم و بعد باهم اوکی شدیم

پسره خیلییی خوب بود اصلا چهرش بدجور به دلم نشست خندهاش از جلو چشمم کنار نمیره😂

از خواب بیدار شدم انقدر ناراحت شدم که خدا میدونه از صبح پکرم هی میگم کاش بکم بیشتر میخوابیدم میدیدمش😂💔

فکر کنم عاشقش شدم😔💔😂

🌝✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین خوابا رو میبینم فقط الان طرف رو یادم نمیاد چون تار بود ولی میدونم خیییلی دوسش داشتم جوری که از تو خواب هم معلوم بود بدجور عاشقشم ولی خب یادم نمیاد کی بود چند بار هم دیدم😐☹️

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

واای خیلی رو مخه کامل نمیبینی خوابو

تا جای حساس میای بیدار میشی از خواب این رو مخههههه

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
الهم اشف کل مریض🙏🙏

😂😂😂👍

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
منم همین خوابا رو میبینم فقط الان طرف رو یادم نمیاد چون تار بود ولی میدونم خیییلی دوسش داشتم جوری که ...

۲۱سالمه بخدا اولین باره انقدر از یه پسر خوشم اومد

اصلا تو این فازا نیستم ولی این لعنتی خیلی خوب بود چیکار کنم حالا😭😂

🌝✨
۲۱سالمه بخدا اولین باره انقدر از یه پسر خوشم اومداصلا تو این فازا نیستم ولی این لعنتی خیلی خوب بود چ ...

دقیقاااا چقدر حق گفتی منم و تا حالا به فکر اینم نیافتادم ولی تو خوابم امد

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤