2777
2789
عنوان

هزار بار تاپیک زدم کسی نیومد

147 بازدید | 18 پست

خانما توروخدا اگه تجربه دارید بگید 

میکاپ خوبه یا رنگ مو ؟ 

درآمد کدوم بهتره ؟

کدومش پر مشتری تره و آینده دار تره ؟

کدومش قیمت بیشتری میبره تا چند میلیون ؟ 

سالنش پر مشتریه و اگه کار خوب باشه قبول میکنه توروخدا اگه میدونید بگید 

رنگ مو عزیزم خودم دیدم اطرافم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریسک نداره؟ تا چقد هزینه میخواد عزیزم؟

همه کارا ریسک داره اوایلش کارت حرفه ای باشه کلی درآمد داری سرو دست میشکونن برات 

نمی‌دونم عزیزم شهر با شهر منطقه با منطقه فرق میکنه باید سوال کنید فقط ی آموزشگاه حرفه ای پیدا کنید 

موفق باشید❤️

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
همه کارا ریسک داره اوایلش کارت حرفه ای باشه کلی درآمد داری سرو دست میشکونن برات نمی‌دونم عزیزم شهر ب ...

قربونت عزیزم دعا کن کار خوب گیرم بیاد بین رنگ و میکاپ موندم 

قربونت عزیزم دعا کن کار خوب گیرم بیاد بین رنگ و میکاپ موندم

انشالله که عالی پیش میره کارت ❤️ببین خودتم به کدوم بیشتر علاقه داری اونطوری خیلی زودتر حرفه ای میشی 

زنده باشی عزیزم من تو میکاپ بیشتر علاقه دارم ♥️♥️

قربونت❤️میدونم که میتونی و موفق میشی 😍

فدای تو بشم مهربونم خیلی استرس دارم ♥️😍

استرس طبیعیه عزیزدلم ولی به خودت امید بده ❤️