2777
2789
عنوان

میخام دوباره ترک تحصیل کنم

152 بازدید | 20 پست

دهم بودم ترک تحصیل کردم باز سال بعد نصف  برگشتم دوباره دهم رو خوندم

الآنم دیگه نمیتونم هر روز مریضم یک روز سرما میخورم یک روز دلم یک روز سرم همش مریضم مدرسه بهم میگن چرا همش مریضی 

همش استرس دارم حالم بده 😭

رشتم تحربیعد

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مریض نیستی تو از استرس حالت بد میشه . یه فکری به حال استرس بکن

چه فکری بکنم 

😭خیلی دیگه خسته شدم حالم از خودم بهم میخوره از این که همه چشم ها رو کنه من باید یک چیزی بشم ولی همش مریضم 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

یه چیزیو بهت بگم دیگه بقیش دست خودته 

درس یه قدرت بزرگه تحصیل یه قدرت بزرگه 

جدی بگیر درستو و ادامه بده موقعیت های آینده حتی افرادی که قراره باهات معاشرت کنن هم فرق میکنه حتی مادر بهتری میشی همسر بهتری میشی الان دوره زمونه ی زیبایی ها دیگه نیستم واقعا همه دنبال مغز میگردن دنبال علم و دانش و لطفا به این فکر کن چقدر میتونی ایندتو تغییر بدی رشته تجربی میخونی رشته ی خوبیه خیلی جاش پیشرفت داری استرس کاری نمیتونه برات بکنه به جز اینکه ۳۰ ۴۰ سالت بشه متوجه بشی چقدر اشتباه کردی استرس رو کنترل کنی وقتی شروع کنی درس بخونی میبینی بهتر میشی استرس هم کنترل میشه ویتامین استفاده کن ولی دنبال بهونه نباش 

فقط بخاطر این چیزای مسخره میخوای خودت رو حیرون کنی؟

زشته بخدا همه الان یه دیپلمی دارن با سیکل میخوای چیکار کنی آخه خیلی زشته بخدا😐😐حداقل میرفتی یه رشته آسون تری تجربی که خیلی سخته

منم کل دوران دبیرستان رو مریض بودم و به زور یه روزایی میتونستم خودم رو برسونم به کلاس. ولی الان به شدت حسرت این رو دارم که کاش هر جوری بود تلاش بیشتری میکردم و موفقیت تحصیلی که ارزوشو داشتم رو به دست می اوردم

شرایط آدما با هم فرق داره ولی به عنوان یه بزرگتر میتونم بهت بگم هیچ حسی بدتر از حسرت نیست

یه چیزیو بهت بگم دیگه بقیش دست خودته درس یه قدرت بزرگه تحصیل یه قدرت بزرگه جدی بگیر درستو و ادامه بد ...

خانوادم اصلا همکاری نمیکنن بجای ببرنم دکتر همش میگن تو همیشه مریضی چرا ببریمت دکتر 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂

فقط بخاطر این چیزای مسخره میخوای خودت رو حیرون کنی؟زشته بخدا همه الان یه دیپلمی دارن با سیکل میخوای ...

خیلی درسام خوب بود اما شرایط روحی به کل داغونم کرد 

الان دیگه ۱۷ سالم نیست 😂