2777
2789
عنوان

یه روتین پوستی میشه بگید

89 بازدید | 3 پست

ابرسان تونر ضد افتاب و.من هیچی سرم نمیشه 

ممنون میشم یچیزی ساده بگید زیاد اهل ارایش و کرم نیستم فوقش ضد افتاب میزنم و یه رژ و ریمل 

پوستمم تا حدودی خشکه 

اول باید تایپ پوستتو بدونی چیه. من خودم دهیدراته خشکم.

مهمترین چیز شوینده صورته و بعدش یه مرطوب کننده. این دوتا رو همیشه باید استفاده کنی. من خودم چون پوستم به شدت حساسه، شوینده میسلارواتر سیمپل استفاده میکنم و مرطوب کننده بدون عطر بیوآکوا که فرانسویه. یه دونم آبرسان حلزون کوزارکس دارم که شبا میزنم. ضد آفتابم هر وقت میرم بیرون. سیسپرسا و توکوبو دارم. اینا رو بعد از سالها تحقیق پیدا کردم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپ صورتمو چجوری بفهمم؟

خب ببین‌ پوستت جوش میزنه برق داره روش دست‌میکشی چربه. اگه ایناس ینی چربه. اگه بعد اینکه صورتتو شستی میبینی خشکه میزنه، قرمز میشه کشسانی نداره ینی خشکه. اگه م ترکیبی از ایناس ینی مختلطه.