2777
2789

دیروز مادرشوهرم اومده بود خونمون بچه های خواهرشوهرمم اورده بود

اون دوتا هی بدی میکردن و کار یاد بچم میدادن اونم هی میبست ب دخترم ک وای وای چقد بده چقد شره فلان بیسار...دلم میخوای بزنمش زنیکع رو بهش بگم اگه بچع ی من بده دست این توله ها رو بگیر و گمشو برو...انقده اون دوتا داشتن بدی میکردن ک مغزم قفل بود نمیتونستم چیزی بگم

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی بدی اونا رو نمیدید

بچه ی من مگه خار داره؟!

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
آخه ب بچه اینجور میگن اسمش روشه بچه

اخه اون دوتا ک بچه نیستن

یکیشون ده سالشه یکی دیگشونم شیش سالشه

حالا کوچیکه ی چیزی بزرگه دیگه چی؟؟؟

دختر من دوسال و نیمشه

من میگم چرا بدی بچه های دخترشو نمیدید و همشو میبست ب دختر من؟!!!

چرا طرفداری بچه تو نکردی؟؟؟?

ببین هنگ بودم از کارایی ک اون دوتا میکردن

باید مراقب دخترم و وسیله هاشم میبودم

خیلی وسیله خراب کردن از دخترم

ولی دیدمش حتما میشورمش یا پسرشو میندازم ب جونش

محلشون نزار تو خونت نزار بیان

بخدا دیروز همین ک شوهرم میخاس بره سرکار و در خونه رو باز کرد اینا اومدن

گفتم این دفعه تنها بودم دیدم این دوتا همراهشونن درو باز نمیکنم میگم حموم بودیم‌یا خواب بودیم

در اصل مادرها بچه‌های دخترا رو بیشتر دوست دارن

کاش نمیوردتشون

بهش بگو بچها نیار اذیت میکنم تنها بیا

باید ب شوهرم بگم ک‌بگه بهش خواس بیاد تنها بیاد اون دوتا رو‌نیاره