2777
2789

حس میکنم هزاران تا دنیا بیرون سیاره ی زمین هست

وهزاران تا دنیا داخل زمین تاحالا داخل سلول هاتونو(کوچکترین واحدسازنده ی بدن) دیدید فیلمشو؟شبیه ی شهره

شبکه ی اندوپلاسمی (ی عضو سلول)ک شبیه بابا لنگ دراز راه میره

بنظرتون فقط احساسات توی زمین بین ماانسان ها وجودداره یا بقیه جاهاهم عشق میتونه وجودداشته باشه

یامثلا تنفر؟

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ذرات یک سلول ، سلول های یک اندام ، اندام های یک دستگاه و دستگاه های یک بدن هستیم

من همیشه ب این فک میکنم ک شاید ما ی بخش کوچیک از بدن ی موجود خیلی بزرگترباشیم

اره ، عجیب و جالبهاینو ببینhttps://uupload.ir/view/vid_20240712_045037_145_ttpp.mp4/

خارق العاده بود ...امیدوارم زنده باشم حیات توی ی سیاره ی دیگه رو ببینم ک موجوداتش واقعا چ شکلی ن   چجورین

خارق العاده بود ...امیدوارم زنده باشم حیات توی ی سیاره ی دیگه رو ببینم ک موجوداتش واقعا چ شکلی ن چ ...

یه حسی به من میگه این یه لوپ بینهایته که از یک نقطه بینهایت بار گذر می‌کنه

یعنی ما عضوی از خودمون هستیم

وحدت وجود...

یه حسی به من میگه این یه لوپ بینهایته که از یک نقطه بینهایت بار گذر می‌کنهیعنی ما عضوی از خودمون هست ...

اره منم همین فکرو میکنم  اجزاش از ما شروع میشه و هعی بزرگتر میشه ولی درنهایت تهش دوباره بخودمون میرسه