2777
2789
عنوان

لباس سفید تو عروسی بقیه

1148 بازدید | 18 پست

سلام خوشگلا امیدوارم حال دلتون خوب باشه

بچه ها بعد از محرم عروسی پسر عموم هست و ما بشدت و بطور عجیبی بدهی داریم بخاطر خرید خونه یعنی جوری که مواد غذایی مونم برنامه ریزی کردیم اقساطی و چک و اینا بخریم، این وسط دختر همسرم هست که خب برای اون باید خرید کنم و شهریه کلاسا و ایناش هست نمیخوام بچم بی پولی رو تجربه کنه

تمام اینارو گفتم که بدونید شرایطمو که واقعا نمیتونم لباس بخرم و لباسی هم ندارم، یه لباس شیری رنگ فوق العاده ساده از قبل داشتم که تا حالا نپوشیدم چون مدلش خوشگل بود تو حراجی خریدم سه سال پیش

یه دونه نگین و منجوق و اینا نداره کاملا اسپرته، یه دامن بلند راسته و تاپ هست بنظرتون بده بپوشم؟ چون رنگش مایل به سفیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم. ممکنه عروس بدش بیاد و ب عمد بگیره. حالا دو ماه دیگه مونده هنوز. سعی کن یه چیز دیگه جور کنی. از خواهری دختر خاله ای کسی قرض بگیر. والا انقد ک لباس مجلسی گرونه ما گاهی پیش میاد مال همو میپوشیم. البته واسه ما لباس محلی و اگه بخوایم هی بدوزیم بالای ۸ ۹ میلیون باید هزینه کنیم