2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زدمش گریه کرد یعنی متوجه میشه کتک زدن رو 😔

چرا فکرکردی متوجه نمیشه؟

درد و حس میکنه طفلک، میترسه از حرکت شما 

چرا اینجوری میکنی؟ 

کمک نداری؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دستم بشکنه یهو کنترلمو از دست دادم دو شبه نذاشته بخوابم نمیدونم چشه

خدانکنه شما هم حتما خسته ای و بالاخره یه لحظه کنترلت و از دست دادی

کسی و نداری بیاد کمک ؟ 

خب حتما دندون درمیاره، لثه درد داره، تب نداره؟ 

الهی بمیرم🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چرا فکرکردی متوجه نمیشه؟درد و حس میکنه طفلک، میترسه از حرکت شما چرا اینجوری میکنی؟ کمک نداری؟

همسرم کمک میکنه گاهی میبره پارک 

ولی خب من همه روز در حال بدو بدو کردنم 

دخترم همش میچسبه ب پام و جیغ میزنه 

اره دندون درمیاره

ای جان میدونم آدم گاهی دلش میخواد از مادری مرخصی بگیره چند ساعت بره یه گوشه تنها باشه درکت میکنم 

سعی کن یکم روی خودت بیشتر کار کنی اگه آستانه تحملت اومده پایین برو دکتر با چند تا قرص اوکی میشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همسرم کمک میکنه گاهی میبره پارک ولی خب من همه روز در حال بدو بدو کردنم دخترم همش میچسبه ب پام و جیغ ...

عیبی نداره دیگه پیش‌ اومده‌ بهش فکرنکن ، قطعا شما مادر‌ خوب و مهربونی هستی و یک لحظه کنترلت و از دست دادی، ب خودت قول بده دیگه‌اینکار و نکنی

اگر‌میتونی به خودت استراحت بده، یکم ب خودت برس‌، نزار این خستگی روحی از پا دربیارت

خدانکنه شما هم حتما خسته ای و بالاخره یه لحظه کنترلت و از دست دادیکسی و نداری بیاد کمک ؟ خب حتما دند ...

خدا نکنه عزیزم تب نداره داره دندون درمیاره ۱۰ ماهشه تازه داره اولین دندونشو درمیاره 

همسرم خونه باشه نگهش میداره یا میبره پارک ولی خب همون تایمی ک همسرم هست من باید با عجله کارای خونرو انجام بدم 

خدا نکنه عزیزم تب نداره داره دندون درمیاره ۱۰ ماهشه تازه داره اولین دندونشو درمیاره همسرم خونه باشه ...

خداخیرش بده ک کمک میکنه

شما هم خسته نباشی، خدا قوت، واقعا شرایط سختی داری، غصه نخوریا ... مامان یا خواهرت نزدیکت نیستن یکم کمک کنند بتونی یکم استراحت کنی؟

ممنون دوست خوبم اروم شدم

🫂🫶خداروشکر عزیزم 

[QUOTE=345932118]ای جان میدونم آدم گاهی دلش میخواد از مادری مرخصی بگیره چند ساعت بره یه گوشه تنها باشه درکت میکنم&nbs ...[/QUO

قرص ویتامین دارم از اونا میخورم البته اگه فرصت کنم😂

الان باز بیدار میشه ها 

خداخیرش بده ک کمک میکنهشما هم خسته نباشی، خدا قوت، واقعا شرایط سختی داری، غصه نخوریا ... مامان یا خو ...

خواهر ک ندارم ، مامانم گاهی میاد خونمون ولی دخترمو نمیتونه تایم طولانی نگه داره 

این تعطیلات میریم خونه مادرشوهرم اونا نگهش میدارن من یکی دو روز استراحت میکنم باز غنیمته

دلم ب این دو روز خوشه فقط😅

خواهر ک ندارم ، مامانم گاهی میاد خونمون ولی دخترمو نمیتونه تایم طولانی نگه داره این تعطیلات میریم خو ...

خیلی هم عالی، امیدوارم کلی انرژی خوب بگیری و استراحت کنی😍🥰😍🥰خدا قوت دوست خوبم

من هنوز سعادت نداشتم مامان بشم ، اما میدونم واقعا سخته،‌ جاریم سه قلو داره یادش بخیر اولا نوبتی با خواهرهای همسر هر کدوم یه بچه‌ رو میاوردیم‌ خونه ک طفلک ها یه نفسی بکشن 😍

دعا کن منم مامان بشم 🥺