2777
2789
خیلی هم عالی، امیدوارم کلی انرژی خوب بگیری و استراحت کنی😍🥰😍🥰خدا قوت دوست خوبممن هنوز سعادت نداشت ...

الهی بگردم عزیزم

اشکم اومد یاد خودم افتادم ک توی همین سایت از خیلی ها خواستم برای باردار شدنم دعا کنن 

منم خیلی سخت مادر شدم 

ایمان داشته باش ک یه روزی ک فکرشم نمیکنی یه نی نی خوشگل مال تو میشه ان شالله ب حق این شب عزیز سال بعد این موقع بغلت باشه

الهی بگردم عزیزماشکم اومد یاد خودم افتادم ک توی همین سایت از خیلی ها خواستم برای باردار شدنم دعا کنن ...

مرسی مهربونم ، مرسی از دعای قشنگت🥹🥹🥺🥺 خدا از دهنت بشنوه 🥰🙏 هنوز امید دارم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داشتی دلیل تاخیر توی بارداریت رو بگو

دلیل خاص و پزشکی نداره البته تا اینجا ...

خیلی وقته ازدواج کردم حدود ۱۴ ۱۵ سال، خب اوایل دانشجو بودم، شاغل هم بودم، بعد نگرانی های همسر برای درآمد و خونه دار شدن، بعد اینا حل شد تصمیم ب مهاجرت گرفتیم و چند سالی و درگیر فرآیند مهاجرت بودیم‌، الانم دو سال و نیمه مهاجرت کردیم‌ و تازه اوضاع ب ثبات رسیده و استرس ها کم شده، البته ک من بازهم دانشجو هستم😁 ولی تقریبا ۷ ماه هست اقدام کردیم و خبری نیست ، راستش دیگه دارم نگران میشم چون نتونستم ازمایش های پیش از بارداری رو هم‌ انجام بدم ، فکرمیکردم مشکلی‌ نباشه

حالا این ماه هم ادامه میدم‌ نشه باید برم‌ دکتر دیگه ، پیر شدم‌ رفت😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
دلیل خاص و پزشکی نداره البته تا اینجا ...خیلی وقته ازدواج کردم حدود ۱۴ ۱۵ سال، خب اوایل دانشجو بودم، ...

خب عزیزم هفت ماه تایم زیادی نیست ک بخوای نگران بشی ولی حتما دکتر رو سریعتر برو و از وضعیت بدن خودت و همسرت آگاهی داشته باشه شاید مشکل از یه ویتامین کوچیک باشه حتما حتما یه پیاده روی در روز داشته باش .

ان شالله هرکجا هستی لبت بخنده 

موفق باشی عزیزم

خب عزیزم هفت ماه تایم زیادی نیست ک بخوای نگران بشی ولی حتما دکتر رو سریعتر برو و از وضعیت بدن خودت و ...

خب من ۳۶‌سالمه عزیزم ، امیدوارم دیر نشده باشه، واسم دعاکن 🙏 اره حتما باید برم دکتر ، حدود دو ماه دیگه‌ میتونم برم و پیگیری‌ کنم ...ممنونم مهربونم چشم‌ حتما ... دلت شاد و لبت خندون باشه😍

اسم منو یادت نگهدار اگر یه وقتی دلت گرفت و دوست داشتی صحبت کنی رو من حساب‌کن🫂