2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده

85 بازدید | 12 پست

بابابزرگم خواب زن خدابیامرزشو دیده..خواب دیده ک میخاسته توی وضوخونه مسجد وضو بگیره بره نماز بخونه یهو زن خدابیامرزش از تو ی کوچه اومده گفته عبدالله برو گوسفند و بز بخر شیر کم داریم...تعبیرش چیه؟؟؟بابابزرگم بدجور تو فکر رفته

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

7 سال خشکسالی

هه هه هه با نمک

🤍🌱عطر خوب بزن، خوش تیپ بچرخ  بالاخره پستچی به در میزنه یه روز بده خبر خوب  مهم نیست مردم چیه نظرشون راجع  بهت گور بابای همه اصلا🌱🤍
بگو شیر بگیره براش خیرات کنه

باشه ممنون

شاید خیرات میخواسته نمی دونم

همه تو فکرن و ترسیدن انگار

احسان میخوادصدقه و صلوات و خیرات بدید بهش

بهشون میگم حتما

من شنیدم، اگه مرده در خواب چیزی بهت بده، تعبیرش خوبه

اگه چیزی ازت بگیره تعبیرش خوب نیست

اگه چیزی ازت درخواست کنه، یعنی یه چیزیو از دست میدی، حالا این چیزی که از دست میدی فقط جان آدمیزاد نیست که بخواییم بترسیم،،، بیشتر مال مسائل مالی و موقعیت و چیزای دیگه هستش.... 

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید 

به هر حال صدقه مثل آب روی آتیشه 

و انشاالله که خیره

و اینکه خوشبحال شما که پدر بزرگ دارید،،، بنده هر چهارتا رو در سال‌های 69،81،86،90 از دست دادم،،،،، قدرشون رو بدونید، خدا براتون حفظشون کنه🤲

آقا هستم....... و خداوند عشق را آفرید