2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو از کوچه خیابونا جمع کنین👀❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1306 بازدید | 57 پست
از کی تاحالا بچه ای ک تو کوچه بازی میکنه میشه لات و ولگرد؟؟؟؟؟

بنظر شما بهتر نیس جای اینکه بچه ها رو راهی خیابونا کنن بفرستنشون ورزش؟ ک یکم مفیدتر باشه؟مردمم اذیت نکنن 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
روانی میکنن آدمو خوشبحالت

ما ۲ متری خونمون پارکه

یعنی ی کوچه اس ی اینطرف خونه ما اون طرف کوچه پارکه

هزااار نفر از صبح تا شب میان فوتبال و بازی حتی مردای گنده هم میان

اما جای اذیت شدن لذت میبرم چون خودم و همسنشون بودم لذت میبردم از با رفیقام بودن 

وقتیم میخوام درس بخونم در حد ۳۰ ثانیه اول میشنوم صداشونو بعدش انگار کر میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بشن لات و ولگرد پنجره دو جداره نصب کنید

عزیزم باید از ریشه این داستانا حل شه

یکم روی تربیت بچه هاتون حساس باشین

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

مگه حیوونه که بیاری بچه رو تو خونه ببندی بچس دلش میخاد بازی کنه اونم نه تو چهار دیواری محیط باز میخاد حالا اینکه چقدر بمونه رو میتونی کاری بکنی یه نیم ساعت چهل دقیقه بازی کنه بیاری خونه 

ولی به عنوان یه مادر میگم تو کوچه و محله با بچه ها بهترین چیزیه که بچه میتونه تجربه کنه اگه جای ما بودید چیکار می‌کردید تو کوچه ما سی و دو تا بچه هست اشتباه نخوندید درست سی ‌دو تا بچه وقتی با هم بازی می‌کنند انگار میدون جنگه ولی خیلیم قشنگه 

عزیزم چه اشکال داره بیان توکوچه ،تموم زندگی شده دنیای دیجیتال برای بچه ها چرا چون سروصدامیکنن توکوچه ...

قبول دارم ولی تا ۲ نصفه شب بیرونن و این اذیت کننده س

چیزای دیگه برا سرگرمی نیس؟😐

عزیزم باید از ریشه این داستانا حل شهیکم روی تربیت بچه هاتون حساس باشین

والا کوچه ما قدیم پر بچه بود همشونم به جایی رسیدن مخصوصا پسرا البته به غیر من

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
عزیزم باید از ریشه این داستانا حل شهیکم روی تربیت بچه هاتون حساس باشین

من بچه ندارم

خودم تو بچگی کلی تو کوچه بازی کردم لات و ولگردم نشدم 

بچه ها رو نمیشه همش تو خونه حبس کرد

اسمش روشه بچه ن 

قبول دارم صبح تا شب خوب نیست و باعث آزار بقیه س  ولی بازی تو محیط آزاد و کوچه حقشونه 

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بچن دیگه. بچه ها هم نمیشه جلوشونو گرفت تو خونه حبسشون کرد که. بزا بچگیشونو بکنن

باشه ولی یه جور دیگه بچگی کنن

جوری ک مردم آزاری ام نباشه بخدا مخم سوت کشیده 

بنظر شما بهتر نیس جای اینکه بچه ها رو راهی خیابونا کنن بفرستنشون ورزش؟ ک یکم مفیدتر باشه؟مردمم اذیت ...

ورزش هفته ای سه ساعت بقیشو چیکار کنن منم میگن سروصدا کردن و سر ظهر بازی کردن کاملا غلطه باید یاد بگیرن چطوری بازی کنن و چه ساعتی که مزاحمت نباشه ولی نمیشه محدود به خونه کرد دختر من کلاس موسیقی نقاشی و قصه گویی میره ولی هیچی رو اندازه بازی کردن با بچه ها دوست نداره کوچه ما همه بچه ها عصر میان و کسی مشکلی نداره البته خونه ها ویلاییه و حیاط داره اونقدر صدا از بیرون نمیاد ولی شلوغ هم نمیکنن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تو کوچه ماهم میان دوچرخه سواری میکنن من هیچ وقت مشکل نداشتم ولی دخترمو نمیفرستادم دیدم گناه داره همش ...

دوچرخه بازی سروصدای خاصی نداره ولی اینا محله رو گذاشتن رو سرشون😐

از یه طرف حق داری واقعا سروصدا میکنن از یه طرف دیگه ادم دلش برا بچه ها میسوزه فقط کاش داد نزنن

داد؟ بخدا محله رو گذاشتن رو سرشون اونم از صب😂😂 کاش فقط یکی دوساعت بود 

دوچرخه بازی سروصدای خاصی نداره ولی اینا محله رو گذاشتن رو سرشون😐

اونو باید تذکر بدید بهشون و اینکه اگه ساعت استراحت مزاحمت ایجاد میکنن حتما برید به خودشون و خانواده هاشون تذکر بدید

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز