2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو از کوچه خیابونا جمع کنین👀❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 57 پست
من که اگه خودمم بخوام بچم پاشو تو کوچه نمیذاره ،ولی با این چاردیواری های ۵۰ ۶۰ متری امروزه حق بدین ...

ببین خب یکی دوساعت باشه مسئله ای نیس ولی اینا از صب کوچه ان تا شب:/ سروصداشونم خیلی زیاده آروم بازی نمیکنن ک

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حیوونه که بیاری بچه رو تو خونه ببندی بچس دلش میخاد بازی کنه اونم نه تو چهار دیواری محیط باز میخا ...

ببخشیدا برن پارک بازی کنن

چرا کوچه؟ 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
الان همه حامی کوچه و خیابون شدن اگه کسی بچه نداشته باشه یا بچه کوچیک واقعا سرو صدای بچه ها تو کوچه ا ...

همونو بگو😐😂 نی نی سایتیا واقعا عجیبن

اگه به اینه پس همه نسل شما لات و ولگردن

بچه ای که کلا کار و زندگیش تو خیابون باشه آینده درستی نداره

اینهمه سرگرمییییی😐😂

برای اینکه بچه های خودشون تو کوچه ان خخخخ

دقیقااا😂 کلا گارد دارن 

به نظرم کسی که بچشوصبح تاشب ول می‌کنه توکوچه یه بی فرهنگ به تمام معناست حوصله بچه نداره میندازه توکوچه برااذبت وآزارمردم به درک که حوصلشون سرمیره این همه فضای سبز اونایی که دفاع میکنن خودشون ازهمین  جورخانواده هاهستن به امید کوچه خیابون بچه اوردن

من بچه ندارمخودم تو بچگی کلی تو کوچه بازی کردم لات و ولگردم نشدم بچه ها رو نمیشه همش تو خونه حبس کرد ...

شمایی ک بچه نداری نظر نده چون من مخاطب تاپیکم با مادرای عزیز بود!

به نظرم کسی که بچشوصبح تاشب ول می‌کنه توکوچه یه بی فرهنگ به تمام معناست حوصله بچه نداره میندازه توکو ...

قربون دهنتتتت😑 همه گارد گرفتن ولی ی نفرم حقو به من نداد 

شمایی ک بچه نداری نظر نده چون من مخاطب تاپیکم با مادرای عزیز بود!

مادرای عزیز!

آهان مادرای عزیزی که اگه بچه هاشون بره کوچه میشه لات و ولگرد

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

من خودم هزاربارتاپیک زدم چندتاازهمین بیشعورا به من پریدن بی فرهنگای احمق

جالبیش اینه افتخارم میکنن