2777
2789

خاهشا بیرین حموم بابا یه ده دقیقه ای طول نمیکشه 

امروز بازار بودم 

یه خانم از کنارم رد شد حالم بد شد 

تورو خدا رعایت کنین 

گناه داریم الان مصموم شدم ی جوابگوعه اخه

من دیروز حموم بودم باز مثل .. عرق کردم 

هر روزم برم حموم خشک میشم  تموم میشم میرم 🫥

تو میگی چیکار کنم 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهداشت یه چیز‌شخصیه

وقتی کسی واسه خودش اهمیت قائل نیست و انجامش‌نمیده

به حرف من و شما هم‌گوش نمیده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
من دیروز حموم بودم باز مثل .. عرق کردم هر روزم برم حموم خشک میشم تموم میشم میرم 🫥تو میگی چیکار کنم

لباساتو هر روز بشور 

زیر مانتوت تاپ نپوش 

مام و بادی اسپلش استفاده کن

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

مام بزنید توروخدا 

رفته بودم کلاس وارد کلاس که شدم بو گند میومد دیگه نرفتم🚶🏻‍♀️

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

لباساتو هر روز بشور زیر مانتوت تاپ نپوش مام و بادی اسپلش استفاده کن

یه خدا هر روز لباسامو عوض میکنم عطر و .. اینا میزنم ولی فایده نداره باز خیس از عرق میشم انگار تنها جایی که تمیزم زیر دوشه

میگم با اینکه انقد خودم به تمیزی اهمیت میدم بازم نکنه یکی همچین فکری دربارم بکنه 🫠

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری