2777
2789

بهش پیشنهاد معلمی تو مدرسه غیرانتفاعی دادن حقوقش ۶تومن گفتن و حدود ۷۰۰اینا برا کرایه ماشین میره و ی بچه کوچیک داره بنظرتون میصرفه بره؟؟

اینم بگم ک زندگیشون معمولیه یعنی انچنانیم ب این پول احتیاجی نداره ازین ک خونس دوست نداره و از طرفیم میگ بچم کوچیکه کاش حداقل حقوقش بیشتر بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بره

تقریبا۵تومن براش میمونه یعنی میصرفه بچشو بزاره پیش خواهر و مادرش و با بچه ها سروکله برنه؟منم موندم بهش چی بگم هم میگم خوبه از خونه موندن بهتره هم از طزفی میگم حقوقش کمه

۶ تومن تاثیری توی زندگی نداره ؟حرفایی میزنیدا

خب تاثیر کمی داره و از خونه موندن بهتره چون بچشم‌کوچیکه میگ میصرفه بزارم پیش خواهرم یا مادرم 

در واقع ۵تومن براش میمونه کرایه رو‌کم کنی

خب تاثیر کمی داره و از خونه موندن بهتره چون بچشم‌کوچیکه میگ میصرفه بزارم پیش خواهرم یا مادرم در واقع ...

بنظر من خوبه . می ارزه

فشار مالی زیاد شده

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

غیر انتفاعی حقوقش همین قدره..واقعا کمه به نظر من.چون سطح توقع هم بسیار بالاست.کار کردن با بچه ها هم بسیار سخت.

بازم باید شرایط خودشو بسنجه اگه احتیاج داره بره.

میتونه آزمونهای استخدامی هم شرکت کنه اینطوری حقوقش بهتره امنیت شغلیش هم بیشتره

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
غیر انتفاعی حقوقش همین قدره..واقعا کمه به نظر من.چون سطح توقع هم بسیار بالاست.کار کردن با بچه ها هم ...

بله درسته کار با بچه ها سخته واقعا حقوقش کمه

شرکت کرده بود قبول نشد

بیشتر بخاطر بچش میگه بخاطر این حقوق کم بوقت از مادری و‌تربیت بچم نزنم