من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه خصوصی میری و تمرین میکنی که منظورش این بوده توام نرو ولی اگه کاری به کار هم ندارید تمریناتت و بلدی و خودت کار میکنی برو صرفا جهت اطلاع بوده وگرنه چه کاری با هم دارین مگه
عزیز جان باشگا داریم مربی رو باشگا گزاشتیم ردزایی مربی بخواد نیا به همه بچه ها اطلاع جیده که نمیاد فلان روز بعد من جاش باید وایستم میبینم هیچکس نیومد
من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
اگه خصوصی میری و تمرین میکنی که منظورش این بوده توام نرو ولی اگه کاری به کار هم ندارید تمریناتت و بل ...
نه مربی باشگاس عمومی هست و با کسی خصوصی کار نمیکنه ولی به همه میگه من فلان روز نمیام بعد من باید جاش وایستم میهوام ببینم عمدی میگه که بچه ها هم نیان