2777
2789

دوروز پیش تو همین سایت هم یه خانمی گفت مهریم دست و پای شوهرمه😨

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو کیلو بال پشه دو شیشه الکل پر با سر باز 😄اینام میشه 

متوجه نشدم الکل چی؟

درقیامت شاید از عاشورا از ما سوال نشود ولی قطعا در مورد غزه باز خواست خواهیم شد.از رنج غزه بنویسید شاید در قیامت از عذابتان کم شد .jahan bedone israil

فک نمیکنم ضمانت اجرایی داشته باشه

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

قدیما وقتی یه دختر و پسر دست گل به اب میدادن و بسیج و کمیته اون زمان سر به زنگاه خفتشون میکرد همونجا عقدشون میکردن و مهریه رو هم دست و پا میکردن که طرف نتونه راحت زنشو طلاق بده.

فکر کنم دیه ی دست و پای قطع شده بهشون تعلق میگیره به عنوان مهریه 

قیمتش از دیه اصلی بیشتر میشه گمونم   خوب معامله هست شوهرش خیانتم بکنه میزنه دست و پاشو قطع میکنه میگه مهریم بود