2821
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

65 بازدید | 7 پست

دوستان سلام‌ من قبلا پیش دو ماما رفتم و قرص ضدبارداری تجویز کردن ولی خوب نشدم و بدتر باعث شد مقدار خون‌پریودی کم بشه الان قطع کردم و موی زائده دارم و میخوام‌موی زائد رو درمان‌کنم و از بین ببرم، نمیدونم راهکار چیه؟ از دارو هم میترسم استفاده کنم و بدتر کنه و رو تخمدانم اثر بد داشته باشه...بهتره چکار کنم؟ اینم بگم‌ پریودیم منظمه

واقعیت ب منم قرص دادن بهتر ک نشدم هیچ پریودیمم درآخر بهم خورد البت تا ۶ماه منظم کرده بود قرصا ولی بعدش بهم ریخت و لکه بینی های وسط سیکل و قبل پریودی هم اضافه شد دیگ تمام قرصامو ریختم دور ...رفتم سراغ طب اسلامی چون بخاطر مصرف داروهای هورمونی و آمپول کیست گرفته بودم درعرض یک هفته کیست دفع کردمو و بعد یه هفتش رفتم سونو گفت عه تنبلیت رو چجوری درمان کردی الان کنترل شدست ولی باید داروهاتو ول نکنی اما من ول کردم و بعد ۵/۶ماه دوباره تنبلی برگشته بهم و مجدد داروگرفتم..

خواستم بگم اگ مایلی به طب اسلامی و سنتی روبیار

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کجا میشه طب سنتی پیدا کرد؟ انلاین یا حضوریه؟

تو هرشهری نماینده واسه طب اسلامی هست شهرت رو بگو لیست نماینده هاشو برات فرستم...

ببین ی چیزی !!

داروها تلخن و گیاهی توخوردنشون باید صبور باشی و اینک اعتقاد داشته باشی به داروها اخه ی عده میگن علف ب داروها و مسخرشون میکنن🤣🤣

منم اعتقاد نداشتم اصلا اما کیستی ک دکترا گفتن باید جراحی کنی کمتر از یه هفته بااین داروها دفع کردم�😃

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

اهواز هستم

اونایی ک ستاره دارن یعنی ماهرترن ببین کدوم ب منطقت نزدیک تره