2777
2789

ما تقریبا ۸ ساله عروسی کردیم و پنج ساله شوهرم آخر سال پول محصولات رو ( کشاورز هستش و ماهانه حقوق نداریم ) دادیم طلا برای پس انداز 

سالی بیست گرم مثلا ،

بعد من یک زمین کشاورزی پیدا کردم که قیمتش ۲۰۰ میلیون بود و به شوهرم گفتم بخریمش گفت باشه هر کار میخای بکن ، بعد روز های آخر بود که دعوا کردیم و سر لجبازی بهم گفت نمیخاد بخری زمین رو ،،،،ولی من چیزی نگفتم و در سکوت مثل قراری که داشتیم طلاهارو فروختم و زمین گرفتم به نام خودم ،،،،،به شوهرم نگفتم ، الان که گفتم بعد یکماه حالا هرروز خون من تو شیشه کرده که تو حق منو بردی برای خودت پشتوانه درست کردی که طلاق گرفتی یه چیزی داشته باشی ، منم میگم تو اول راضی بودی ولی خواستی لجبازی کنی من چیزی نگفتم اگر کلا ناراضی بود اینکار نمی‌کردم ،حق با کیه !!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پس انداز هردوی شما بوده حق با همسرته نه بخاطر دلایلی که آورده بخاطر اینکه بدون مشورت آخر و بدون اینکه رضایت ایشونو داشته باشی اینکارو کردی 

کافیه فکر کنی بجای تو شوهرت اینکارو کرده بود چقدر برات ناراحت کننده میشد؟!

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

لطفا نگید برو نصفش به نام شوهرت کن چون عمرا اینکار نمیکنم من از مسافرت و دندون پزشکی و کلی حقم گذشتم تا این پول جمع شد ، مگه خونه ماشین که از قبل ازدواج داشتیم اون به من میده ؟