2777
2789
عنوان

بگید حق با من یا شوهرم خواهش میکنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شوهرت پرروئه

من باشم خشتکشو توسرش میکشم والا 

اول اینکه تو هم از اون خونه و زندگی سهم داری 

اگه تونستید طلا بخرید برای این بوده که از خودت زدی و ولخرجی نکردی و جمع کردی 

دوم اینکه خود شوهرت حتما همش به فکر طلاق هست که بهش زور میاد چیزی داشته باشی به نام خودت و میخواد وابسته باشی بهش و چیزی نداشته باشی 

سوم اینکه از کاربرانی که به شوهرت حق میدن بیشتر تعجب میکنم چون وقتی خود زنها برای خودشون حقی قائل نیستند و فکر میکنن همه چیز مال شوهرشونه همون میشه زندگیشون هر روز خیانت و کتک و ... توش موج میزنه

درسته منم همینارو میگم

اشکال نداره بهت پول نده محصول زمین رو میفروشی جا خرجیت

مهریه که فکر نکنم بهت داده باشه چیزی هم به اسمت نیست 

قرارتون از قبل همین بوده دیگه

هرچی گفت دیگه هیچی بهش نگو  که لجبازی نکنه دیگه هیچی نگو بگو اینم پس اندازه واسه زندگیمون همین بگو

چقدر شوهرت پرروئهمن باشم خشتکشو توسرش میکشم والا اول اینکه تو هم از اون خونه و زندگی سهم داری اگه تو ...

منم همینارو میگم بخدا ،میگم این پول یک هزارم مهریه نیست این همه سال تو خونت کلفتی کردم بچه داری کردم حقم بوده مگه چقدره کلا ۲۰۰ تومن 

اشکال نداره بهت پول نده محصول زمین رو میفروشی جا خرجیتمهریه که فکر نکنم بهت داده باشه چیزی هم به اسم ...

از دار دنیا فقط همین زمین دارم 💔پول هم فقط ماهی یک تومن یارانه مال منه،،،منم چیزی نمیگم اون همش بحث میاره وسط

اشکال نداره بهت پول نده محصول زمین رو میفروشی جا خرجیتمهریه که فکر نکنم بهت داده باشه چیزی هم به اسم ...

حالا به نظر من نباید اینو بگه 

یک‌بار برای همیشه به شوهرش بگه اگه پولی جمع شده نتیجه خرج نکردنهای من بوده 

دقیقا همینا که تو پستای قبل به ما گفت