2777
2789
عنوان

هدیه برا یه سرباز چی بخرم

662 بازدید | 9 پست

عشقم داره میره سربازی 

خیلی استرس داره حالش بده میخام حالشو خوب کنم

چیکار کنم بنظرتون ؟

براش یه گود بای پارتی بگیرم(چندتا دوستاشو دعوت کنم)یا خواهرمو شوهر خواهرمو

یا بنظرتون براش هدیه بخرم؟چی بخرم بنظرتون کلاه خوبه؟اخه ساعت برا تولدش دو هفته پیش خریدم 

کلا نظر بدین چجوری خوشحالش کنم

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

کیف پول ادکلن 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو باهاش بخاب

.

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست ، شبیه دندان پزشک ها که انقد دستمزد بالایی میگیرن که نصف مردم ایران هزینه درست کردن دندون ندارن طبق نظرسنجی 

خوش بحال اون پسر که تورو داره 

به نظرم یه چیز خاص بهش بده مثلا یه چیزی که خودت درستش کرده باشی خودت فکر کن ببین چی دوست داره همونو درست کن هروقت از مرخصی میاد اولین کسی باش که می ری پیشش و اینا