2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 36 پست

من خواهر شوهر نشدم هنوز

ولی خواهرشوهرم مثل خواهرشوهر شما بود

ده سال روش کار کردم الان باز بهتره

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب رفتاراش توجه نکن ، ازش یه غول نساز برای خودت وگرنه هر لحظه بیشتر غرق میشی توش 

همینجور معمولی باش طی کنه تا بره ، هیچ توجه ب رفتاراش و کاراش نکن ، نه انتظار بالا ازش داشته باش بهیچ وجه نه آتو بده ، منم اوایل خیلی انتظارم بالا بود از خواهر شوهرم فک میکردم حتما باید رابطه مون خوب باشه باهم ، الان بعد چند سال فقط باش رد و بد میکنم ، باید یاد بگیری عادت کنی و بیخیال باشی و یه رابطه فقط سیاسی انجام بده 

در مورد چیا باهم صحبت میکنید مثلا

همه چیز بیشتر راجب لباسو آرایش و کلاسای آموزشی رفتن و اندکی غیبت فکو فامیلمون 😅

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

واقعا ب همین فرمون ادامه بدی له شدی اولا خواهر شوهرت خیلییی عاقله. دوما اینکه شما چرا باید سر صحبت ...

عزیزم از نظر من اصلا ایشون عاقا نیست بلکه روابط اجتماعیشم به شدت ضعیفه. ادم یا به کسی زنگ نمیزنه یا کسیو دعوت نمیکنه یا اگه کرد ادب حکم میکنه با طرف صحبت کنه.

عزیزم از نظر من اصلا ایشون عاقا نیست بلکه روابط اجتماعیشم به شدت ضعیفه. ادم یا به کسی زنگ نمیزنه یا ...

گذر زمان کم کم متوجه تون میکنه.  

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 
ببینید سر صحبت باز کردن با پرسیدن سوال بنظر من خیلی جالب نیست شما اول بدونید به چی علاقه دارن در مور ...

خب اصلا حرف نمیزنه که من بدونم به چی علاقه داره.

در مورد هرچی من حرف میزنم اظهار بی میلی میکنه. 

ولی همون تفریحا با بقیه میره مثلا انجام میده

چه حوصله ای داشتی

اتفاقا من خودم بودم و هستم ، حوصله این میخواد که با کسی مقابله به مثل کنی

ضمن اینکه خانواده خیلی برای من مهمه

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی