2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا بیاین یه سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 36 پست
چقدر منم اینطوری دوس داشتم

ارتباط تلفنی مونم خیلی کمه مگه مناسبتی چیزی .ولی حضوری همش شلوغی ایم .اونروز ۵نفر تو آشپزخونه خواهر شوهرم بودیم ‌.من داشتم غذا درست میکردم اوناهم میچرخیدن و کارا دیگه رو میکردن و حرف تو حرف صدا تو صدا چندتا بچه هم لابه لا می اومدن میرفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا من خودم بودم و هستم ، حوصله این میخواد که با کسی مقابله به مثل کنیضمن اینکه خانواده خیلی برای ...

من خیلی بهم برمیخوره نمبدونم. 

مثلا چند روز پیش با ما بود که یه سفر ۵ ساعته رفتیم و دوباره برگشت هم با ما بود. 

یه کلمه حرف نزد تو ماشین روزه سکوت گرفته بود. همین نشست تو ماشین چشماشو بست تا رسیدیم مقصد و برگشتن هم همینطور. اگه لا به لاش هم بیدار میشد با کلی اخم! 

ارتباط تلفنی مونم خیلی کمه مگه مناسبتی چیزی .ولی حضوری همش شلوغی ایم .اونروز ۵نفر تو آشپزخونه خواهر ...

شما خیلی رابطتون خوبه که تو خونش اشپزی هم میکنیدو ایشالا همیشه همینطور صمیمی بمونید . ایشون کار کردن منو هم قبول نداره حتی.

اگه یه کاری انجام بدم جلوی خودم دقیقا همونکارا دوباره خودش انجام میده. منم دیگ تصمیم گرفتم دست به هیچی و هیچ جا نزنم.

عروسمون خیلی دوست داشتم از وقتی،بچه دار شد خیلی عوض شد منم دیگه احترام زنگ میزنم ولی حس میکنم مثل قبل نیستیم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

من خیلی بهم برمیخوره نمبدونم. مثلا چند روز پیش با ما بود که یه سفر ۵ ساعته رفتیم و دوباره برگشت هم ب ...

برخوردن نداره صد سال قراره باهم زندگی کنید باید بپذیرید تفاوت هارو

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
شما خیلی رابطتون خوبه که تو خونش اشپزی هم میکنیدو ایشالا همیشه همینطور صمیمی بمونید . ایشون کار کردن ...

وای آره دست به هیچی نزن .ما خونه یکی هستیم شوهرم ۱۰تا خواهر وبرادر متاهل داره خونه هرکدوم راحتیم بپزیم بخوریم بشوریم و....