2777
2789

سلام با مدرک فوق لیسانس کلی دنبال کار گشتم ولی گیرم نیومد حالا تصمیم گرفتم دوره های آرایشگری رو بگذرونم و بلافاصله مشغول کار شم فقط نمیدونم کدوم دوره از همه بهتره و کجا برم و خلاصه هر جور راهنمایی که به نظرتون میاد بهم بگید خیلی خیلی خیلی ممنونم ازتون نی نی سایتیای گل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من رنگ از همه بهتره چون میشه چند دقیقه ای زد به مو و سود خوبی هم داره و زیاد هم انرژی نمیخواد ولی اصلاح ابرو انرژی زیاد میخواد و سودش هم کمه و ارتروز گردن و دیسک کمر هم رو شاخشه همینطور براشینگ که همش ادم باید سر پا وایسته و سشوار رو بگیره دستش.

ناخن هم همش باید دولا بشی و کل اون تایم باید مشغول باشی اپیلاسیون هم که به نظرم کار جالبی نیست. کوپ هم که مردم کم به خاطرش میرن ارایشگاه.

برای همین بی دردسر ترینش به نظرم رنگ هست.

میکاپ هم زیاد بازار خوبی نداره اونم تو مملکت ما که هر روز وفات هست و محرم و صفر هست و ماه رمضون.

ولی رنگ مو رو همه همیشه درگیرش هستن.

رشتم فلسفه بود

نازگل جون اتفاقا به رنگ خیلی علاقه دارم همیشه خودم برای خودم رنگ میزارم ترکیب رنگارم تا حدودی یاد گرفتم فقط یه کمی بوی مواد اذیت میکنه که البته میشه تحمل کرد 

به نظرتون چند دوره رو با هم بگذرونم یا فقط یه دوره ببینم بازار کار چی جوریه بعد ادامه بدم؟

رشتم فلسفه بود نازگل جون اتفاقا به رنگ خیلی علاقه دارم همیشه خودم برای خودم رنگ میزارم ترکیب رنگارم ...

نمیدونم دوره های ارایشگری چطوری هست ولی من بودم اول رنگ رو یاد میگرفتم و بعد هم کوپ و براشینگ و شینیون.

بالاخره کار ناخن هم بو داره و ولی تو رنگ مواد رو چند دقیقه ای میزنی به مو میری یه قسمت دیگه سالن نهایتش یه مش به تورت بخوره که اونم به سرعت عمل خودت بستگی داره.

تازه میتونی تو دراز مدت کراتینه و ... هم یاد بگیری.

منکه الان هر ارایشگاهی میرم اینطوری هست که مثلا یه رنگار رو استخدام کردن و از هر فیشی صاحب ارایشگاه یه درصدی میگیره و یه درصدی رو به خود اون رنگ کار میده و اخر ماه با هم حساب کتاب میکنن. هر کدوم هم میان یکی دو سال تو اون سالن کار میکنن خوب که خودشونو بستن و مشتری هاشونو پیدا کردن میرن یه سالن کوچولو اجاره میکنن و مشتری هاشونو با خودشون بر میدارن میبرن سالن جدیدشون.