2777
2789

میدونم که خیلی بده این اخلاق ولی روزگار باعث شد

من یه عمر تو حسرت داشتن عشقم و هيچوقت ندلشتم بعد همکار بغل دستیم بااینکه ۲۰ سال از زندگیش گذشته‌ نمیدونید چه رابطه عاشقانه ای با شوهرش داشت ینی یجوری با هیجان از رابطش با شوهرش حرف میزد که من با عمق وجودم هم حسادت میکردم هگ حسرت میخوردم مثلا میگفت همه دلخوشیم توی طول روز به همون چند لحظه آیه که شب موقع خواب به شوهرم میگم بغلم کن و خیلی خیلی چیزای دیگه و من تو دلم میگفتم خدایا من آدم نیستم خلاصه الان چند روزه بطور ناگهانی شوهرش مریضی بد گرفته و بستریه و من از ته دلم خوشحال ميشم میگم اهان ببین من چی میکشیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بدی 

هیچ وقت از رنج و بدبختی دیگران خوسحال نباش 

تو زندگیت دلیل نمیشه زندگی اونم بد باشه

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چقدر ترسناکید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

چقد دلت سیاهه

نگو اون باعث شد من این حسو داشته باشم بگو حسودم و تمام

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

درس امروز: 

از خوشی هاتون پیش هیچکس تعریف نکنید 

آدم حسود و تنگ نظر زیاد هست 

هیچوقت فکرش رو نمی کردم کسی باشه که برا رنج و بیماری فرد دیگری بدون اینکه بهش آسیبی رسونده باشه خوشحال بشه

چه دنیای کثیف و نامردی...

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

میدونید این آدم باعث شده بود من فکر کنم که خدا هرچی بدبختیه سر من ریخته ولی با بوجود اومدن این تشکل ...

اینکه اون مشکل داشته باشه مشکل توروخدا می کنه مگه

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم

چقدر بدنباید از خوشی هاش پیش تو تعریف می‌کرداصلا مقصر خداس ک تبعیض قائل میشه

دقیقا منم وقتی این تعریف می‌کرد میگفتم تو دلم خدایا من آدم نیستم تو طول روز عین خر کار کنم به هیچ امیدی ولی این به عشق شوهرش