من یه عمر تو حسرت داشتن عشقم و هيچوقت ندلشتم بعد همکار بغل دستیم بااینکه ۲۰ سال از زندگیش گذشته نمیدونید چه رابطه عاشقانه ای با شوهرش داشت ینی یجوری با هیجان از رابطش با شوهرش حرف میزد که من با عمق وجودم هم حسادت میکردم هگ حسرت میخوردم مثلا میگفت همه دلخوشیم توی طول روز به همون چند لحظه آیه که شب موقع خواب به شوهرم میگم بغلم کن و خیلی خیلی چیزای دیگه و من تو دلم میگفتم خدایا من آدم نیستم خلاصه الان چند روزه بطور ناگهانی شوهرش مریضی بد گرفته و بستریه و من از ته دلم خوشحال ميشم میگم اهان ببین من چی میکشیدم
اون گفته یعنی هیچ دلخوشی نداره جز همون یه مورد، همونم نمیخوای داشته باشه
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
شما تاپیکهاتو خوندم. احساسی که داری در اختیار خودت نیست ولی سعی کن کنترلش کنی به کسی آسیب نزنه. شما اگر میبینی مشکلاتت با همسرت با مشاوره قابل حل هست تلاش کن همه راها رو برو اگر نشد جداشو شجاع باش یه زندگی جدید شروع کن تا جوونی انشالله خدا بهت یه زندگی بهتر بده.
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن(انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت
عزیزم من اصلا و ابدا به کسی آسیب نمیزنم فقط توی دلم داغون میشم
درک میکنم حرفت رو عزیزم. برات دعا میکنم روزای خوب بیاد ❤️ بقیه هم باید یاد بگیرن از دلخوشیهاشون نگن چون ممکنه کسی که نداره غصه بخوره. من خودمم تنهام هرکس میبینم زوجن و عاشق دلم میخواد برای خودم غصه ام میگیره ولی خوشحال نشو از غصه کسی بگو خدایا دلم شکسته به منم بده. برای اون خانوم هم صدقه بده برای شوهرش.
انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون