2777
2789
عنوان

از مشکلی که برای همکارم پیش اومده خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 66 پست
والا دیگه بدبختی نبوده سر من نیاد من دیگه از جیزی نمی‌ترسم اگر مریض شم بمیرمم که عالیه راحت میشم بعد ...

عزیزم حسادتو بزار کنار خیلی ها مشکل دارن میدونی ریشه مشکلاتت شاید از حسادت باشه وانرژی منفیش برمیگرده ب زندگی خودت وقتی از خوشبختی دیگران خوشحالیشون احساس خرسندی کنی قطعا زندگی شادتری داری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=345842353]یجوری میگید انگار من رفتم زندگیشو خراب کردم من فقط تو دلم حسرت خوردم بعدشم من اگر خوشبختی داشته باشم ..

حالا شاید دوست شما از روی بچگی همه چیز و تعریف میکرد ی شاید میخواست شمام در شادیش شریک کنه....

ولی من عادت ندارم از زندگیم به کسی بگم ولی شاید تفاوت سطح زندگی منم با اطرافیان باعث شد انرژی ی حس بد به زندگی داشته باشن ...چند ساله من ناخوشم

ولی لطفا دلتون بزرگ کنین تا خدا دنیاتون بزرگ کنه

ببین دوست عزیز

تو با این افکارت فقط ب خودت آسیب میزنی 

ببین هرکسی تو زندگیش مشکلاتی داره 0یرایی میخواد ک بهش نرسیده و اتفاقا یکی هست خیلی راحت اونا رو بدست آورده یعنی باید چشم خوشی دیگران رو نداشته باشیم چون ما اون چیز رو نداریم؟ 

قرار نیست زندگی اونجور باش ک ما میخوایم اینا همش از حسادته 

درسته آدم حسادت میکنه ولی خودتو درگیر نکن ک خدایا من چرا انقد بدبختم اون خوشبخت

مگه تواز تمام لایه های پنهان زندگی اون خبر داری 

اون نمیاد بدی ها رو بگه چنتا خوبی میبینی شنیدی فکر میکنی چقد بدبختی 

بجاش بگو خدایا شکررت اگه میشه همسر مهربان به منم بده و رد شو هی پاپیچ خدا نشو ک بهت نمیده 

وقتی اونم تعریف میکنه ی گوشت در باشه یکی دروازه و رد شو اصلا رو حرفاش فوکوس نکن 

اینجوری فرکانست مثبت میشه خدا هم بیشتر هواتو داره

گاهی وقتا زندگی شانس داشتن عشق و زندگی خوب رو به بعضیا نمیده آنقدر حمله نکنید. شاید خودتون تجربه نکر ...

من تجربه ی این اتفاق رو داشتم ولی نه به عنوان این شخص

به عنوان کسی که دهنش سرویس شد تا به یه چیزی رسیده ولی همه علیه من جبهه میگرفتن و حسادت میکردن فک میکردن از شانسمه نمیدونستن چه سختی هایی کشیدم نمیدونستن تلاش کردم نمیدونستن هنوز که هنوزه دارم به روانپزشک مراجعه میکنم

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

من تجربه ی این اتفاق رو داشتم ولی نه به عنوان این شخصبه عنوان کسی که دهنش سرویس شد تا به یه چیزی رسی ...

بله حسادت اصلا خوب نیست درست میگی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون