2777
2789

زیر ۱۸ سوال بپرسین بالای ۱۸ جواب بدین

از تجربه هاتون برامون بگین

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیس☹

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم
قیافه چقدر تو ازدواج مهمه اگه یه پسری اخلاق خوب و خانواده خوف و اینا داشته باشه و قیافش معمولی باشه ...

اره اخلاق مهم وخانواده خوب

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

قیافه چقدر تو ازدواج مهمه اگه یه پسری اخلاق خوب و خانواده خوف و اینا داشته باشه و قیافش معمولی باشه ...

به نظر من چهره اونقدر مهم نیست

چهره شوهر خودم یه چهره معمولیه

یعنی زشت نیست زیبا هم نیست

ولی اخلاقش خیلی خوبه

خیلیا گفتن تو چجوری بهش گفتی بله ولی واقعا برام قیافه مهم نبود

ولی اگه ادمی هستی که وگه کسی بهت بگه شوهرت زشته روی زندگیت تاثیر میزاره به نظرم بگو نه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظر من چهره اونقدر مهم نیستچهره شوهر خودم یه چهره معمولیهیعنی زشت نیست زیبا هم نیستولی اخلاقش خیل ...

من همه چی رو من اثر میذاره 

همه هم میگن شوهرت خیلی خوشتیپ و جذابه ولی ه دل من نمیدونم چرا اینجوریه 

احساس میکنم زیاد حساس شدم

من عقد کردم🥲

من همه چی رو من اثر میذاره همه هم میگن شوهرت خیلی خوشتیپ و جذابه ولی ه دل من نمیدونم چرا اینجوریه اح ...

اگه سعی کنی به هیچ مرد دیگه ای فک نکنی و فقط خوبیا و زیبایی های همسرت رو ببینی درست میشه

بشین رو یه کاغذ بنویس زیبایهاشون رو

از یه مشاور هم کمک بگیری خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه سعی کنی به هیچ مرد دیگه ای فک نکنی و فقط خوبیا و زیبایی های همسرت رو ببینی درست میشهبشین رو یه ک ...

کلا آدم منفی نگری هستم و هی به گذشته فکر میکنم 

حالم این روزا اصلا خوب نیست و مدام دارم منفی بافی میکنم 

کلا از بچگی همینجوری بودم

با یه مشاور هم در ارتباطم فعلا یه جلسه ویزیت شدم آنلاین 

قرص هم مصرف میکنم 

کاش یکی بفهمه منو

کلا آدم منفی نگری هستم و هی به گذشته فکر میکنم حالم این روزا اصلا خوب نیست و مدام دارم منفی بافی میک ...

قرص چی؟

در همه موارد منفی نگری؟

ببینی به نظرم مشاور حضوری بری بهتره

همسرتون بهتون محبت میکنن؟

چند وقته عقد کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قرص چی؟در همه موارد منفی نگری؟ببینی به نظرم مشاور حضوری بری بهترههمسرتون بهتون محبت میکنن؟چند وقته ع ...

آسنترا

آره کلا آدم منفی نگری هستم وقتی یه چیز منفی پیدا میکنم انقدر اونو بزرگ میکنم که کلا انگار هیچ چیز مثبتی تو جهان دیگه وجود نداره 

محبت میکنه ولی خب یکم حرف دهنشو نمیفهمه

حضوری نمتونم شهرمون نداره

آسنتراآره کلا آدم منفی نگری هستم وقتی یه چیز منفی پیدا میکنم انقدر اونو بزرگ میکنم که کلا انگار هیچ ...

حرف دهنشو نمیفهمه؟

پس مشاور آنلاینت رو مطمئن شو کار بلده

این منفی نگری کار دستت میده منم تا قبل از دنیا اومدن پسرم همینجور بودم

حالا کم شده ولی همچنان هست

در ضمن از همین حالا که عقدی هر رفتاری از همسرت آزارت میده یه جور محترمانه و عاشقانه بهش بگو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف دهنشو نمیفهمه؟پس مشاور آنلاینت رو مطمئن شو کار بلدهاین منفی نگری کار دستت میده منم تا قبل از دنی ...

مثلا هرچیزی نوک زبونش میاد رو به من میگه بعد میگه منظوری نداشتم یا تو چقدر بی جنبه ای و فلان 

مثلا هرچیزی نوک زبونش میاد رو به من میگه بعد میگه منظوری نداشتم یا تو چقدر بی جنبه ای و فلان

بعضی مردا همینجوری هستن

کم کم عادت میکنی😉

اوایل عقدمون همینجوری بودیم😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40