2777
2789

دوستان من 10 ساله آرایشگرم تو خیلی از لاین ها هم حرفه ایم اما تخصص اصلیم لیفت مژه و فیشال هست تو این سالها دوستای کمی داشتم که ازم حمایت کنن. من توقع ندارم همه دوستام ازم حمایت کنن شاید دوست نداشته باشن پیش من بیان اما 4 تا دوست خیلییییییی صمیمی دارم که هفته ای یکبار با هم بیرون بودیم تو این 10 سال که باهاشون دوستم خیلی جاها بدردشون خوردم یکبار پیش من نیومدن دو ماهی یکبار لیفت ابرو یا مژه میزنن فیشال میرن استوری هم میذارن از آرایشگر تشکر میکنن اما یکبار پیش من نیومدن.سالن های مختلف هم میرن همه جا میرن اما سالنی که من هستم نمیان مدتیه ارتباطم رو کم کردم چون واقعا بهم برخورده. اگر قبلا هفته ای یکبار میدیدمشون الان شده 7 ماهی یکبار.خودشونم میگن چرا نمیای کار و مشتری رو بهونه کردم خدا رو شکر مشتری هم زیاد دارم محتاج اینا نیستم اما بالاخره آدم از رفقای صمیمیش انتظار داره دستشو بگیرن خودشون امروز گفتن سرسنگین شدی علت چیه این هفته بیا بیرون به نظرتون چی بگم که هم حرف دلمو بزنم هم فکر نکنن محتاجشونم ؟چون واقعا دوست ندارم با آدمایی که از دوستشون حمایت نمیکنن وقت بذارم بیرون برم در عوض یا رفیقای واقعیم بیرون میرم میبینن با اونا هستم میگن چرا با ما بیرون نمیای برای ما چرا وقت نداری. به نظرتون چی بگم؟ 

نـــه گفتن به دیگران یعنی بلـــه گفتن به خودت 😊

اینم بگم که یه دوره هم آنلاین شاپ داشتم میرفتن از جاهای دیگه همونا رو میخریدن از من که ارزون تر می‌فروختم خرید نمیکردن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسودنولشون کن بابابا آدمای سطح بالا رفت و آمد کن

دقیقا موافقم.. دلیلشو ازم میخوان میگن چرا با بقیه رفت و آمد داری مرتب بیرونی ولی برای ما تایم نداری سرسنگین شدی چی بگم تو بودی چی میگفتی 

من بودم بیرون نمیرفتم ،قیدشون میزدمتوضیح هم نمی‌دادم تا کم‌کم خودشون ،خودشونو بپیچونن

درست میگی اما امروز ازم پرسیدن چرا با بقیه رفت و آمد داری برای ما تایم نداری سنگینی با ما چی بگم بهشون نمیدونم چی بگم هنوز جواب ندادم 

درست میگی اما امروز ازم پرسیدن چرا با بقیه رفت و آمد داری برای ما تایم نداری سنگینی با ما چی بگم بهش ...

کاش میتونستی مستقیم حرفتو بزن که تا الان باهم بودیم از این به بعد نمیخوام ادامه بدم 

روت نمیشه من تلگرامی جایی پیام بدم محترمانه بگم 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

کاش میتونستی مستقیم حرفتو بزن که تا الان باهم بودیم از این به بعد نمیخوام ادامه بدم روت نمیشه من تلگ ...

آره باید مستقیم بگم اینجور احساس نیاز نمیدم بهشون که انگار بهشون نیاز دارم؟ 

آره باید مستقیم بگم اینجور احساس نیاز نمیدم بهشون که انگار بهشون نیاز دارم؟

نه نمیدی نگرانباش یاد بگیر مستقیم و با احترام حرفاتو بزنی 

پیامک بده ،بکو تو این چند سال من خوشحال بودم که با شما اشنا شده بودم و باهم بودیم ،از این به بعد تصمیم گرفتم مسیرمو از شما جدا کنم و ارزوی موفقیت براتون دارم .امیدوارم چشماتون جز زیبایی چیزی نبینه و دستاتون جز خوشبختی چیزی رو لمس نکنه ،در پناه حق 

پیگیر هم شدن جواب نده چون شما اصل مطلب رو گفتی

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

نه نمیدی نگرانباش یاد بگیر مستقیم و با احترام حرفاتو بزنی پیامک بده ،بکو تو این چند سال من خوشحال بو ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️