2777
2789
عنوان

کاش گرما امروز یکم شل میکرد☺

104 بازدید | 19 پست

اونقدری گرمه ک منی ک ساعت ۱۲ و نیم اینا بلند میشم

ساعت نه و نیم از شدت گرما با وجود کار دوتا کولر  تو پذیرایی ک هم زمان روشنن و پدرشون در اومده از  بس گرمه و دیگه جواب نمیدن

بیدار شدم و با چشای نیمه بستع راهی حموم آب سرد شدم  و الان یه ملکه ی خیسم ک گشنشه ولی تنبلیش میشه یه چی بخوره ولی تنبلیش نمیشه دوش بگیره برا همین حالت تهوعشم از بس ک گشنه بود سراغش اومده بود با وجود حمام خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

+سختی زندگیو حس کردی؟!_ نه کوکا ما سوختوم ما برشتوم اول صبحمون ۴۲ درجه اس تو از سختی میگوییی؟؟

وااااای خواهر نگو یعنی اول صبحتون اینجوریه.....خدایا توبه برای گرمای شهرمون بهت غر زدم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

همه جا گرم شده،

حکمت خدا رو شکر

حتما صلاحمون تو اینه،دیگه،

خدا به همه مردم دنیا رحم کنه و بلا ها رو دور کنه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
وااااای خواهر نگو یعنی اول صبحتون اینجوریه.....خدایا توبه برای گرمای شهرمون بهت غر زدم

آره دیگه این عکس مال الانه مال این ساعته

ظهرش ک بیشتر...

اهواز یکی از گرمترین شهرای جهانه ک یه بار تو گرما  گرم ترین شهر جهان شد الان سرج کنی اهواز میاد بالا

حالا با این وجود فک کن سفید پوستای اینجا یه جای دیگه بودیم گچ میشدیم بخدا از گرماس گاهی بدنمون دو رنگه اس صورتمون روشنه ولی بدنمون رووووشن تر😑💔

آره دیگه این عکس مال الانه مال این ساعتهظهرش ک بیشتر...اهواز یکی از گرمترین شهرای جهانه ک یه بار تو ...

ایوای من حالا با گرمای تبریز سازگار نیستم بیام اهواز قطعا تبخیر میشم

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم
همه جا گرم شده،حکمت خدا رو شکرحتما صلاحمون تو اینه،دیگه،خدا به همه مردم دنیا رحم کنه و بلا ها رو دور ...

آره خب هرچیزی صلاح و مصلحتی داره پیش خدا

ما فرق میکنه اهوازیم یکی از گرم ترین شهرای جهانه

جنبه ی  خوبش عوضش اینه ادمای حساس ب گرما همیشه حمومن و خوش بو گاهیم تووروز دو بار دوش میگیریم

(گفتم یکم خودمو گول بزنم بگم جنبه ی خوبشو)  😶😂😂