2777
2789
عنوان

عروسیتون بهتون خوشگذشت

182 بازدید | 19 پست

تومراسم و باغ یاخسته وکلافه بودین؟

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی نداشتم که خوش بگذره یا نه

مراسم نگرفتین؟

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.
اره ولی ارایشم خیلی بد بود

فک کنم واسه همه یه ضدحالی رخ میده .نه؟

ببین اگه پدر مادرت خانوادت پشتت باشن میشه بهترین شب زندگیت وگرنه...

من از شب عروسی خواهرم و خودم و برادرم متنفرم همش خاطره بد داریم

عروسی خودمم ک نگم من بودمو خانوادم اون بودو خانوادش باورت میشه وقت شام تصمیم گرفتن شام بدن یا ندن؟چون کرونا بود شوهرمم آه در بساط نداشت

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببین اگه پدر مادرت خانوادت پشتت باشن میشه بهترین شب زندگیت وگرنه...من از شب عروسی خواهرم و خودم و بر ...

خانوادش براش خرج نکردن کمکتون باشن؟

خانوادش براش خرج نکردن کمکتون باشن؟

باباش فوت کرده ۲۰ ساله

مادرشم ک خرجشو پسراش میدن

داداشاش هم کمک نکردن باورت میشه برادر شوهرم هزاری شاباش مینداخت سال۹۸

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....