2777
2789
عنوان

عروسیتون بهتون خوشگذشت

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 19 پست
باباش فوت کرده ۲۰ سالهمادرشم ک خرجشو پسراش میدنداداشاش هم کمک نکردن باورت میشه برادر شوهرم هزاری شاب ...

خدابرات جبران کنه انشاا...

بعدعروسی ب ارامش رسیدید؟

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدابرات جبران کنه انشاا...بعدعروسی ب ارامش رسیدید؟

میدونی من خودمم اصلا دلم عروسی نمیخاس باورت نمیشه معجزه شد کرونا اومد نگرفت

البته پولم نداشت

فک و فامیلم حالم بهم میخوره دلم نمیخاس بیان عروسیم خودمم از دست بابام فقط میگفتیم ازدواج کنیم بریم ازون خونه

خداروشکر زندگیمون بد نیس ولی بابام ....حتی وقتی نمیبینیمش تو عذابیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
میدونی من خودمم اصلا دلم عروسی نمیخاس باورت نمیشه معجزه شد کرونا اومد نگرفتالبته پولم نداشتفک و فامی ...

عاقبتتون بخیرانشاا...

ازدروغ متنفرم.تمام تلاشمومیکنم دروغ نگم،لطفا به من دروغ نگید چون من به احترام آدما،به حرمت انسانیت،همیشه حرفاشون رو باورمیکنم،باورم از سادگی نیست،از صداقت است.