2777
2789

سلام دوستان نمیدونم چقدر با نظر من موافقید اما میخوام شرابط خودمو بگم من خودم همسرم از ریش بلند خیلی خوشش میاد و من خیلی بدم میا. بنابراین نمیزارم این کارو کنه پس همسرمم حق داره بگه موهای خودت خیلی خوشگله رنگ نکن وقتی من میگم ک دوس دارم شلوار کارگو و مام استایل بپوشی پس اونم حق داره بگه ک خوشم نمیاد پسرونه تیپ میزنی شبیه لات ها دخترونه تیپ بزن و هزار مورد دیگه من منظورم این نیست کلید و افسار خودتونو بدید شوهر منظورم اینه ازدواج کردید ک با هم باشید با هم نظر بدید برا چی انقد گارد میگیرید البته این ک مرد انتظارات بیجا داشته باشه هیکل ساعت شنی و سفید و نرم ن اما وقتی ک آقای همسر باید لاغر کنی اونم میتونه بگه فلان جاتو چاق و لاغر کن.

نظر شما چیع؟

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

باورم نمیشه...بلاخره یه تعادل توی سایت دیدم...خدایا این یه معجزس یا چی....همه داخل سایت از یه ور بوم افتادن...کم کم داشتم خل میشدم

هیچکس لیاقت اشکای تورو نداره،کسی هم که داره طاقت دیدنشونو نداره🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باورم نمیشه...بلاخره یه تعادل توی سایت دیدم...خدایا این یه معجزس یا چی....همه داخل سایت از یه ور بوم ...

خخ منم دقیقا گفتم چون ک کم کم داشتم شک میکردم شاید دارم اشتباه میکنم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
ببین اظهار نظر کردن تا دستور دادن زمین تا آسمون فرقشه

منظور استارتر این بود که خیلی از خانما نسبت به همین اظهار نظر کلی پرخاش دارن

ببین اظهار نظر کردن تا دستور دادن زمین تا آسمون فرقشه

میدونم عزیزم صد در صد اصلا کاری ندارم ولی یسریا میگن برا چی شوهرم گفت رفتیم فلان جا این لباسو بپوش اگه شما هم نظر میدی ایرادی نداره همسرت هم حرفی بزنه

والله این اواخر همسرم تو خرید لباسام نظر میده و من شاکی هستم!مثلا امشب سر مانتو کم مونده بود دعوا کنیم! من ۷۵ کیلو هستم وباسنم بزرگ هست! برام مانتوهای کوتاه میاورد تا پرو کنم آخرش هم مجبورم کرد برداشتم، اخه من اونو کجا بپوشم؟! مذهبی نیستم ولی خوب بی حیا و بی عفت هم نمیخوام باشم. لا اقل یه چیزی می خریدم تا باسنم بیرون نزنه!! فردا اول وقت میرم عوضش کنم! 

خخ منم دقیقا گفتم چون ک کم کم داشتم شک میکردم شاید دارم اشتباه میکنم

اخ آخ گفتی منم کم کم شک میکردم بعدش که میزاشتم رو ترازو و منطقی فکر میکردم میدیدم مشکل از من نیست،گیجی واقعا بده

برای من مهمه که همسرم چی دوست داره و چی میپسنده. خیلی هم مهمه

برای همسرم هم مهمه که علایق و سلایق من چی باشه. اصلا نمبتونم تصور کنم که مثلا بریم خرید لباس و نظر همدیگه رو راجع به لباسی که میخریم نپرسیم

والله این اواخر همسرم تو خرید لباسام نظر میده و من شاکی هستم!مثلا امشب سر مانتو کم مونده بود دعوا کن ...

اینجا حق با توعه و اون داره زور میگه یه آدم عاقل وقتی میبینه طرف مقابل یچیزیو دوست نداره زور نمیکنه

برای من مهمه که همسرم چی دوست داره و چی میپسنده. خیلی هم مهمهبرای همسرم هم مهمه که علایق و سلایق من ...

خب این خوبه و متعادله میفهمی منظورمو؟

با چک و دعوا که اظهار نظر نمی‌کنید عین آدمیزاد می‌پرسید آقا بنظرت خوبه یا نه من دوسش دارم یا دوسش ندارم نظرت چیه تمام

میدونم عزیزم صد در صد اصلا کاری ندارم ولی یسریا میگن برا چی شوهرم گفت رفتیم فلان جا این لباسو بپوش ا ...

اونا دیگه افراط و تفریطه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خوب عزیزم ببین این صد در صد خب شما رو دیده و پسندیده الان برگرده بگه فلان جاتو عمل کن دماغت بزرگه و اینا ن 

اما شما یعنی با همسرت نمیری خرید براش لباس انتخاب کنی ک میگی اونم بابد نظری نده.

و در مورد هیکل اگه اون ب حرف شما گوش کرد مثلا شما گفتی بازوی بزگ میخوام خب پس بابد خواسته اونم برآورد کنید.

و بنظر من اینکه نظر هم ندی اشتباه کردی چون ک بعلاوا احساس خوبش ازدوام یه شراکت دو نفرس ک باید سعی کنن همیشه همول باشن

والله این اواخر همسرم تو خرید لباسام نظر میده و من شاکی هستم!مثلا امشب سر مانتو کم مونده بود دعوا کن ...

🤦‍♀️😂بقیه لباس بلند میخرن همسر شما کوتاه دقیتا مشگل زنموم و اموم هم هست

اخ آخ گفتی منم کم کم شک میکردم بعدش که میزاشتم رو ترازو و منطقی فکر میکردم میدیدم مشکل از من نیست،گی ...

😁😁