2777
2789
عنوان

شوهرم جاشو جدا کرد

744 بازدید | 43 پست

سر صبح باهم بحث داشتیم .و بهم گفت رفتی سرکار دیگه برنگرد.من بخاطر بچم نشنیده گرفتم.تا الان پیش رفیقش بوده الانم که اومد جاشو جدا کرد خوابید.چیکار کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقصر کیه

تو که باشی پیش من خنده به دردا میزنم حتی اون لحظه که از شکنجه ها جون میکَنم تو دلیلِ سبزِ ریشه امی تو خاک این کویرچرا خم شه قامتم، زرد بشه روح و تنم؟که جواب موندنم، اَرّه سر ساق شداگه فردایی باشه من با تو می سازمبرد من وقتیه که به تو می بازم توی این روزای شوم، شده کل آرزومروز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت بین دستات برسم به اوج پروازمبا لبات فاتحه ی هر غمیو می خونم من به آرامش وحشی چشات مدیونمیه پناهنده ی ترسیده ی تنهام اماپشت مرز تن تو تا به ابد می مونم منو از این غم جاودانه آزاد کن

تو رو خدا نچسب بهش ،این‌حدپرف و زده تو هنوز نگرانی اون نیومده پیش ت بخوابه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

فردا سریع برو قرص برنج گیر بیار بخور !!!

واااا،،،هیچی چیکار کنی ،،،،بزار چندشب هرجور راحته بخوایه،،،خودت رو وابسته نشون نده 

قرار نیست آسمون به زمین بیاد که حالا جدا بخوابه 

محلش نده ،،،خودش پشیمون میشه