2777
2789
عنوان

بیا ببین حنا چقدر عالیه(عکس)

20302 بازدید | 20 پست

من بدنم سودایی است و جدیدا خارپاشنه درآوردم

خلاصه قسمت شد راه حل حنا رو پیدا کنم و استفاده کنم

خارپاشنه ام رو درمان کرد و سودای بدنم رو خارج کرد

فقط سه شب پشت سر هم موقع خواب تا صبح زدم به کف پام 

حنا رو با آب گرم ترکیب کنید تا خمیر بشه نه شل نه سفت 

بزنید کف پاتون پلاستیک بکشید و جوراب بپوشید بزارید تا صبح بمونه بعدش بشورید. 

حنا مثل اسکن بدن میمونه. اگه کاملا سالم باشید کف پاتون فقط رنگ حنا میگیره ولی اگه سودا داشته باشید تیکه ای یا کل کف پاتون سیاه زغال میشه. در حقیقت حنا سودا رو به خودش جذب میکنه و سیاه میشه و به مرور سیاهی ها از بین میره مخصوصا اگه هفته ای یکبار نوره زرنیخ دار بزنید به کف پاتون به مدت ده دقیقه و بعدش سنگ پا محکم بکشید. 

هفته ای سه بار انجام بدید تا زمانی که حنا فقط رنگ حنا به کف پا بده و دیگه سیاه نشه

این یه راه عالی و موثر برای سم زدایی و سودازداییه👍🏻

ممنون

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پامون رنگ حنا بگیره خیلی زشته خب🤦🏻‍♀️

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

واسه منم سیاه سیاه میشه خیلی هم تب دارم اکثرا

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
پامون رنگ حنا بگیره خیلی زشته خب🤦🏻‍♀️

بعد دو هفته میره و فقط ناخونا میمونند

تاحالا سه بار پشت سرهم نزدم همیشه یک بار میزدمفقط من علاوه برحنا پودر نخودودارچین وبابونه هم میزدم ب ...

فقط حنا و آب گرم بزن سه شب پشت سر هم بزن جوری که کامل کل کف پات رو بپوشونه و پاتو داخل پلاستیک و بعد جوراب کن و بخواب تا صبح.