2777
2789
عنوان

با جاریم رفتیم خونه تازه عروس از خجالت آب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 50 پست
برو بابا شماهم یه چیز یاد گرفتین ....فکر کنم خودتم یکی هستی عین جاری من که بهت برخورده گلم

براتون آرزوی آرامش دارم❤️

نمی‌دونستم اینکه به کسی بگیم که در مقابل رفتار کسانی که به او مربوط نیستند تا این حد مسئول نیست، تا این خد ناراحت کننده باشه که در جواب با این لحن تند و توهین آمیز صحبت کنه…

موفق باشید😉

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون آرزوی آرامش دارم❤️نمی‌دونستم اینکه به کسی بگیم که در مقابل رفتار کسانی که به او مربوط نیستند ...

سلامت باشی فقط این جمله در جای خودش کاربرد داره نه  همه جا اتفاقا جاهایی به ما ربطی داره 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من دلم خونه از بچه های فامیل😭

من دیگه خودم تذکر میدم یا خیلی احترام نگاه دارم یه نگاه معنی دار به مادرش میکنم چندثانیه با دقت و بعد اخم ریز 

دست و پاشون رو جمع می کنند

تذکر هم مثلا خودم به بچه ها میگم نه نه اونکار بده افرین برو بشین 

مثلا یه سری دست به مجسمه زدند ازش گرفتند گفتم نه نه...  اسباب بازی نیست برای بچه ها نیست و خیلی جدی می گم

اگر از حد بگذره به مادرش می گم فلانی جون میشه مواظب بچت باشی؟ 

حقیقتا از بعضی نباید توقع شعور داشت پس باید خودمیزبان مدیدیت کنه

اما بچه های جاریم خیلی مودبن چون جاریم حواسش هست بهشون میگه مثلا مادر بشین و بخور راه نرو 

یا مثلا یه سفره کوچک تو کیف بچشه پهن میکنه مثلا میشینن بیسکوییت می خورند

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
من دیگه خودم تذکر میدم یا خیلی احترام نگاه دارم یه نگاه معنی دار به مادرش میکنم چندثانیه با دقت و بع ...

آدم واقعا باید در اصل مثل شما بگه رک و راست ولی منم عین اون عروسه خجالتی ام اگه بچه ها هرکاری کنند چیزی نمیگم خودخوری میکنم من حرفم این نیست بگم مثلا بچه رو بشونن یه جا طفلی بازی نکنه میگم حداقل یه مرکز واسه دلخوشی میزبان بده بد نیس 

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
آدم واقعا باید در اصل مثل شما بگه رک و راست ولی منم عین اون عروسه خجالتی ام اگه بچه ها هرکاری کنند چ ...

می دونم منظورتون چیه 

مثلا بعضی بچه ها خونه رو ویرون. میکنند مادر با لبخند سکوت میکنه

بلور می شکنند مادر میخنده با ناز میگه وای 

اینا مشکل سازند

میدونی مادرم خیلی مظلوم بود ما خیلی ضربه خوردیم 

دلم نمیخواد همیشه دیگرون بتونند حقمو بخورند و من سکوت کنم 

اگر دوستیه فامیلیه باید هر دو طرف رعایت کنند نه فقط من 

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤