2777
2789
عنوان

با جاریم رفتیم خونه تازه عروس از خجالت آب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 50 پست
بچه است پیش میاد تازه عروس هم باید بدون چند سال دیگه خودشم بچه دار میشه

😐😐😐

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا واقعا بیخیالن خو خانم محترم بچت شیطونه نرو خونه بقیه مجبور که نیستین😑

پسرمن شیطون همش میخواد کشو کمدارو بگرده به لطفش هیجا نمیرم سه ساله زندانیم ترجیح میدم بمونم خونه تا وسایل بفیه بترکونه بچم

همون رو دیدم یاد این شاهکار افتادم🙄

ابروی ادم میره درکت میکنم بعضیا نمیدونم چرا با این ک بچشونو میشناسن ولی بازم اصرار دارن همه مهمونیا حضور داشته باشن، جاری منم بچش طفلی کوچولو مریض بود مجاری ادرارش مشکل داشت هربار میخاست جیش کنه دنیا رو رو سر همه خراب میکرد با گریه هاش هیچ جوره اروم نمیگرفت باید حتما دوسه ساعت نوبتی تو پتو تابش میدادن تا طفلک بتونه بخابه با اون وضعش پاشده بود اومده بود عروسی شهر غریب خونه مردم عروسی رو هم خراب کرد عروسی توخونه بود بجای اهنگ صدای این طفل معصوم توخونه بود میگف اهنگ قطع کنین بتونه بخابه کل عروسی اینو تو پتو چرخوندن عروسی ک تموم شد خابش برد

ابروی ادم میره درکت میکنم بعضیا نمیدونم چرا با این ک بچشونو میشناسن ولی بازم اصرار دارن همه مهمونیا ...

گفتی عروسی یادم افتاد من یه بار عروسی دعوت شدم جاریم بچش آبله مرغون گرفته بود پاشد اومد همه زن های عروسی فحش میدادن بچه هاشونو قایم میکردن اینم قربونش بشم خیلی شیک و مجلسی شام خورد آخر شبم رفت😐💔

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
بچه است پیش میاد تازه عروس هم باید بدون چند سال دیگه خودشم بچه دار میشه

نه عزیز پیش نمیاد مادر بهتره بچشو کنترل کنه 

ما هم مادر دیدیم هم بچه 

فقط چرا از بعضی خرده می گیریم؟  

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
بعضیا واقعا بیخیالن خو خانم محترم بچت شیطونه نرو خونه بقیه مجبور که نیستین😑پسرمن شیطون همش میخواد ک ...

همین جاریم بچش آبله گرفت باهاش رفت عروسی همه فرار میکردن فحش میدادن به پشمش نبود🌝

دختر برادر همسرتون شیطونی می‌کرده، شما از خجالت عرق سرد کرده بودید؟! به نظرم اگر حد و جایگاهمون رو ب ...

برو بابا شماهم یه چیز یاد گرفتین ....فکر کنم خودتم یکی هستی عین جاری من که بهت برخورده گلم 

هوف این دیگه انسان نیس فقط ی حیوون میتونه اینقد بی عقل و‌منطق باشه

باز الان تو تاپیکم ببین یکی نظر داده رفتار برادر زاده همسرت به تو ربطی نداره و جایگاهمون رو بشناسیم ...😐

همین هاااااا هستن خون به جگر آدم میکنن😬