2777
2789
عنوان

با جاریم رفتیم خونه تازه عروس از خجالت آب شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 50 پست
اون مامانه بچه هم انگار بدش نمیومده بچه اینکارا رو کنه با وسایل بنده خدا

نمی‌دونم واقعا معذب نشد من حیف تازه عقد کرده بودم وگرنه با پس گردنی بچه رو سر جایش مینشوندم😐😂

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من که تازه عروس و تازه دومادم نیست رو وسایل حساسه 😁

کلا آدم باید از قبل برا بچه اش برنامه داشته باشه وقتی خونه ی کسی میره بچشو سرگرمش کنه زندگی مردمو نابود نکنه

حالا همون ادمو بری خونشون بچش جرات نداره راه بره 

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

دختر برادر همسرتون شیطونی می‌کرده، شما از خجالت عرق سرد کرده بودید؟! 

به نظرم اگر حد و جایگاهمون رو بشناسیم خودمون هم کمتر اذیت میشم. 

مثلا اینکه بدونیم رفتار برادر زاده همسرمون به ما ربطی نداره!

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

منم تازه عروس بودم فامیل نزدیک اومد بزدگسال خودش اندازه یه بچه شعور نداشت کلی عذابم داد از چکوندن شمع روی فرش تا شکستن بعد جالب اینجاس پنهون هم میکرد من نبینم و با خواهرش و دختراش می خندیدن 

الان دخترش هم بچه دار شده بچه هاش رو عین گوساله ول میکنه یه تذکر نمیده تازه ذل می زنه به من که ببینه متوجه می شم بچه اش کثیف کاری میکنه شربت و اجیل می ریزه؟  یا نه 

یعنی بیشعوری تو خونشونه

یاهویامن لاهو الاهو✨🌸🍃سرکوه بلند فریاد کردم،علی شیرخدا را یادکردم،علی شیرخدا_یاشاه مردان،دل ناشاد مارا شادگردان.علی شیرخدا دردم دواکن.مناجات مرا پیش خداکن.قرآن همه اش یک یاعلی است.🪴إرحَمْ عَبْدِکَ ضَعیفْ🙏🏻✅امام صادق علیه السلام فرمودند:اگر کسی دو تا کلمه بگه . السلام علیک یا ابا عبدالله السلام علیک و رحمة الله و برکاته ، 20 حج تو نامه عملش نوشته میشه.🍃🌸 چندساله منتظرم منتظر آمدن یه کوچولوی سالم و صالح که دل من و همسرم شاد بشه🥲  برای حاجتم یک صلوات می فرستید؟  ❤😍 اگر محبت کردیو و فرستادید خبرم کنید که منم ۳ تا براتون صلوات بفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🪴🪴یاضامن آهو یا امام رضا ع عاشقتم❤❤❤
بچه است پیش میاد تازه عروس هم باید بدون چند سال دیگه خودشم بچه دار میشه

حالا تاچندسال دیگه خدابزرگه اصلا شاید بچشون اروم و باادب بود و یا مثل ما نازا بودن ....دلیل نمیشه هربچه ازراه میرسه گندکاری بکنه🥲

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا عروسه خوب بوده چیزی نگفته من تو این موقعیت ها نمیتونم جلو خودمو بگیرم

طفلی واقعا چیزی نگفت ولی یکم دیگه ادامه میداد همونجا گریه میکرد😐💔

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
خودشه😂😂😂

جاری ها با این بچه ها نیروهای در خدمت ساختن تو خونه ی حریف 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.