2777
2789

یهویی یادم افتاد چند وقت پیش رفتیم خونه یه تازه عروس از اقوام به اتفاق خانواده همسر و برادر همسرم وای نگم وای نگم که این بچه جاریم بچه نبود تخم جن بود والا رو مبل ها می‌پرید من هی نگاه کردم جاریم چیزی بگه دیدم نه بابا خیالشم نیس مجسمه هاشو برمیداشت می‌انداخت اونور تو اتاق ها سرک میکشید گلدون هاشو دست میزد من از خجالت رو کمرم عرق سرد نشسته بود بخدا اون عروس طفلی چیزی نگفت ولی از چشاش واضح بود داره به زور خودشو کنترل می‌کنه باور کنین هرچی خورد میریخت من به تشر گفتم سارا جان دخترت بگیر لطفا عزیزم ❤️ توجهی نکرد فقط طفلی عروسه خون خونشو میخورد....

پ.ن......خواهشا خواهشاً مراعات کنید بچه هارو کنترل کنید باور کنید تازه عروسا رو وسایل حساسن یکم درک کنید...من که بار اول و آخرم بود باهاشون جایی میرفتم😐

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

اون مامانه بچه هم انگار بدش نمیومده بچه اینکارا رو کنه با وسایل بنده خدا

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجسمه ها رو پرت می‌کرد نمیشکست؟؟؟ 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

نه فقط تازه عروس همه حساسن وهم  وسایل خونه گرون شده مردم زحمت کشیدن خریدن ،جنگولک بازی بچه فقط برای پدر و مادرش قشنگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

سارا جان باشماس 

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

اسم بچه رامتین نبود!!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

کاری ب تازه عروس و داماد نداره همه سرخونه و زندگیشون حساسن ....

بچه های خودشون فقط برای خودشون شیرینن بخدا بقیه حوصله شیطنت و پررویی اونهارو نداره کاش مادرو پدرها ب این درک برسن ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....